ΚΕΔΕ: Να διασφαλιστεί η εργασία του υφιστάμενου προσωπικού στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

0
190

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της η ΚΕΔΕ, μετά από σχετική εισήγηση του προέδρου της και Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» καθώς και τη διασφάλιση της εργασίας του υφιστάμενου προσωπικού.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε και ο Β’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, οι Δήμαρχοι επεσήμαναν ότι το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ενώ αναφερόμενοι στους εργαζόμενους τονίστηκε η αναμφισβήτητη συμβολή τους στην ποιότητα των υπηρεσιών όλα αυτά τα χρόνια καθώς και η εμπειρία που έχουν αποκτήσει όσο και οι δεσμοί που έχουν αναπτύξει με τις τοπικές κοινωνίες αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για να συνεχιστεί η πετυχημένη πορεία του προγράμματος. 

Στην απόφαση της ΚΕΔΕ για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τους εργαζόμενους ήρθε να προστεθεί και η ομόφωνη απόφαση στήριξης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμπελοκήπων – Μενεμένης όπου προσλαμβάνει ιδιαίτερη βαρύτητα από το γεγονός ότι Δήμαρχος είναι ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου.

Αναλυτικότερα οι δύο ομόφωνες αποφάσεις ΚΕΔΕ και Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Α. Ομόφωνη απόφαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ

Β. Ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης 

Comments are closed.