ΚΕΔΕ – Δ. Καλλιθέας: Για 2η μέρα συνεχίζεται η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας

Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Τουρκιάς και της Συρίας – Παραλαβή υλικού όλο το 24ωρο!

Ο Δήμος Καλλιθέας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) Δημήτρη Παπαστεργίου, για συμμετοχή των Δήμων στην εθνική προσπάθεια για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) και την Περιφέρεια Αττικής, δια της Αντιδημαρχίας Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας, καλεί τους κατοίκους της πόλης να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και τη Συρία.

Τι περιλαμβάνει η Ανθρωπιστική βοήθεια

Η ανθρωπιστική βοήθεια για Ενήλικες και Παιδιά θα περιλαμβάνει κατά προτεραιότητα τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής – καθαριότητας, κουβέρτες κλπ., καθώς και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Τα προσφερόμενα είδη θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του Δημαρχείου Καλλιθέας, Ματζαγριωτάκη 76.

Όλο το 24ωρο η συλλογή 

Οποιαδήποτε ώρα και αν προσέλθει κάποια προσφορά σήμερα Τετάρτη 8/12 και αύριο Πέμπτη 9/12 οι εργαζόμενοι για την συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας θα την παραλάβουν και θα την αποθηκεύσουν ώστε η ανθρωπιστική βοήθεια της Κ.Ε.Δ.Ε. να φτάσει την Παρασκευή 10/2, όσο το δυνατόν πιο άμεσα! Καμία προσφορά δεν θα πάει χαμένη!

Ο Δήμος Καλλιθέας στα προαναφερόμενα είδη που θα συγκεντρωθούν θα προσθέσει τη δική του συνεισφορά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο και θα φροντίσει να αποσταλούν αυτά με τον καλύτερο και συντομότερο τρόπο στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Η επιστολή του προέδρου της ΚΕΔΕ στους ΔημάρχουςComments are closed.