Καταγγελία για τρομοκράτηση μαθητών που διαμαρτυρήθηκαν για την τραγωδία των Τεμπών

0
366

Με ανακοίνωση της η Δημοτική Παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλλιθέας καταγγέλλει προσπάθεια τρομοκράτησης της μαθητικής νεολαίας της πόλης από μερίδα διευθυντών των σχολείων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται και παρέμβαση της Δημοτικής Συμβούλου Καλλιθέας Νανάς Ιορδανίδου που έκανε προς τη διεύθυνση του 7ου ΓΕΛ Καλλιθέας για την ενέργεια της να καλέσει την αστυνομία με σκοπό να τρομοκρατήσει τους μαθητές που έκαναν κατάληψη διαμαρτυρόμενοι για την τραγωδία των Τεμπών.

Αναλυτικότερα η Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας χαιρετίζει τους τη μαθητική νεολαία της πόλης μας που με πολύμορφους τρόπους εκφράζει την οργή της για το έγκλημα στα Τέμπη.

Καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης  τους από μερίδα διευθυντών των σχολείων.

Την Τετάρτη 15/3 η δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής  Συσπείρωσης Νανά Ιορδανίδου  έκανε παρέμβαση στην διεύθυνση του 7ου ΓΕΛ Καλλιθέας καταγγέλλοντας  το γεγονός ότι κάλεσε την αστυνομία για να τρομοκρατήσει τους μαθητές που έκαναν κατάληψη.

Η πλειοψηφία των  εκπαιδευτικών και  των γονιών βρίσκονται , και έτσι πρέπει στο πλάι των  παιδιών μας που πανελλαδικά  αγωνίζονται για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα, για το δικαίωμα στη ζωή!

Comments are closed.