Καλλιθέα: Χτύπησε «κόκκινο» λόγω covid… Στα 224 τα νέα κρούσματα στην πόλη;

0
441

Με τίτλο «….Ο κορονοϊός «σφυροκοπά» την Καλλιθέα…» τόσο το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR όσο και το σύνολο των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης κάνουν αναφορά στην δραματική αύξηση των κρουσμάτων στην Καλλιθέα. Σειρά στο ρεπορτάζ παίρνουν το  Ίλιον και το Μαρούσι.

Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ 

«…Τα κοντέρ έχει σπάσει η Καλλιθέα, όπου καταγράφονται 224 κρούσματα έναντι 73 στις αρχές Φεβρουαρίου. Στην περιοχή του Ιλίου εντοπίστηκαν 143 φορείς σε αντιδιαστολή με τα 75 της πρώτης του μηνός και 134 στο Μαρούσι όπου πριν από εννέα ημέρες ήταν 104. Οι δύο από τις τρεις περιοχές έχουν μεγάλο σταθμό ηλεκτρικού.

Στην περιοχή της Καλλιθέας, που διαθέτει 100.000 μόνιμους κατοίκους, ο κορονοϊός σύμφωνα με το Star «χτυπάει κόκκινο».

Το ΠΕΝ και οι δυο σταθμοί του τρένου

Στην διασπορά του ιού στην πόλη της Καλλιθέας, έχει παίξει το δικό του ρόλο και το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, όπου παρουσίασε περισσότερα από είκοσι (20) κρούσματα την εβδομάδα που μας πέρασε, με αποτέλεσμα τα παιδιά του ΠΕΝ που φοιτούν παράλληλα σε σχολικές μονάδες της πόλης να γίνουν «φορείς» του ιού και της εξάπλωσης του.

Στα αρνητικά της περιοχής είναι και οι δυο σταθμοί του ηλεκτρικού των οποίων η χρήση γίνεται από μεγάλο αριθμό πολιτών που διέρχονται την πόλη προκειμένου να εξυπηρετηθούν από αυτούς.

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός είναι ότι η πόλη της Καλλιθέας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έχει καταγράψει ένα μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και πλέον η δημοτική αρχή θα πρέπει να ενημερωθεί και να ενημερώσει υπεύθυνα τους κατοίκους, για το τι πραγματικά συμβαίνει, έστω και αν τα πράγματα είναι στο «κόκκινο». 

Comments are closed.