Καλλιθέα: Τι άλλο θα μας συμβεί; Τρόλεϊ ξήλωσε κολώνα

0
1818

Άγιο είχαν όσοι βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο της Καλλιθέας και δεν έγιναν θύματα κάποιου σοβαρού ατυχήματος.

Πιο συγκεκριμένα τρόλεϊ, που προσπαθούσε να φθάσει στη στάση πλησίον της Δαβάκη, εμποδιζόταν από διπλοπαρκαρισμένα οχήματα με αποτέλεσμα στην προσπάθεια του οδηγού να ελιχθεί έφυγαν οι «κεραίες» του από τα ηλεκτροφόρα σύρματα και από άγνωστη αιτία ξήλωσαν την κολώνα του συγκοινωνιακού δικτύου.


Η κολώνα ουσιαστικά φάνηκε να «κόβεται» και με ορμή έπεσε στο οδόστρωμα, ευτυχώς, «έσκασε» μεταξύ δύο οχημάτων εκ των οποίων ο οδηγός του ενός ετοιμαζόταν να ξεφορτώσει εμπόρευμα.

Από το φωτογραφικό υλικό φαίνεται να υπάρχει κακή συντήρηση από τον Οργανισμό Συγκοινωνιών ως προς τις συγκεκριμένη κολώνα που δίνει ρεύμα στις «κεραίες» των τρόλεϊ.

Σημασία έχει ότι κανείς συνάνθρωπος μας αυτή τη φορά δεν έπαθε κάποιο ατύχημα, για να μην υπάρξει όμως επόμενη φορά καλά θα κάνουν οι κρατικοί φορείς να ξεκινήσουν τους απαιτούμενους ελέγχους για την κατάσταση των στηλών του συγκοινωνιακού δικτύου, καθώς και να αποφευχθεί με οποιοδήποτε τρόπο το διπλοπαρκάρισμα στο κεντρικό οδικό και συγκοινωνιακό δίκτυο της πόλης.   


Comments are closed.