Καλλιθέα: Ομόφωνη απόφαση να γίνει ΠΑΕ ενόψει Super League 2!

0
1278

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού συλλόγου Καλλιθέας με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ίδρυση ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας.

Της Γενικής Συνέλευσης προήδρευσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Παπαδόπουλος. Ομόφωνα η γενική συνέλευση αποφάσισε να την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ανωνύμου εταιρείας Γυμναστικός σύλλογος Καλλιθέας.

Επίσης αποφασίστηκε ομόφωνα να οριστεί το μετοχικό κεφάλαιο στις 30.000 € και εξελέγη πενταμελής επιτροπή η οποία θα αναλάβει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες.

Την επιτροπή αποτελούν οι Σπύρος Παπαδόπουλος Γιώργος Παυλόπουλος Μάριος Μπίλιος Άγγελος Μπούτας και Ρούλης Ερμείδης.

Στη γενική συνέλευση χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του οργανισμού παιδικής αγωγής και αθλησης «Γιάννης Γάλλος» κ. Μανώλης Κωστάκης, ο οποίος ανέφερε Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει γενικότερα λόγω του θεσμικού πλαισίου η οποιαδήποτε χρηματοδότηση από το Δήμο ωστόσο διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή θα σταθεί στο πλευρό του συλλόγου.

Προς τα μέλη της γενικής συνέλευσης μίλησε και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Παντελής Παυλίδης ο οποία ζήτησε υπομονή και ομόνοια προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες, ενώ εξήρε την συμβολή στη πετυχημένη χρόνια τόσο του Σπύρου Παπαδόπουλου όσο και των Μάριου Μπήλιου και Άγγελου Μπούτα.

Comments are closed.