Καλλιθέα: Οδηγοί προσοχή!!! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «SNF Nostos Run 2023»

0
502

Το καθιερωμένο «SNF Nostos Run 2023» επιστρέφει σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023με νέα διαδρομή και περισσότερα οφέλη από ποτέ, καθώς είναι μέρος με θέμα την ψυχική υγεία.

Ο βραδινός αγώνας δρόμου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) περιλαμβάνει διαδρομές των 10 χλμ., και 5 χλμ., καθώς και μια διαδρομή 1 χλμ. για αθλητές Special Olympics.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τον ρυθμό θα δίνουν μπάντες κρουστών και μια μπάντα μαθητών από το Schoolwave. Ενώ στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ, από νωρίς το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί DJ set από τον Steve Onemanshow, με παράλληλη μετάδοση του αγώνα και θα ακολουθήσει εντυπωσιακό laser show και πάρτι με τους Λατέρνατιβ!

Τρέχοντας για καλό σκοπό

Για μια ακόμη χρονιά, ο αγώνας SNF Nostos Run έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι δρομείς καλούνται να συνεισφέρουν μια ελάχιστη συμμετοχή των €5 (ή παραπάνω για όποιον το επιθυμεί), για την υποστήριξη των μη κερδοσκοπικών οργανισμών Ιωνάς και Κινητικό Εργαστήρι οι οποίοι έχουν αποστολή την ενίσχυση της κινητικής κατάστασης ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) μέσω προγραμμάτων αγωνιστικού και θεραπευτικού χαρακτήρα.

Ο αγώνας SNF Nostos Run δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, ωστόσο θα γίνεται επίσημη χρονομέτρηση, για όσους θέλουν να γνωρίζουν την επίδοσή τους.

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι ώρες εκκίνησης είναι ως εξής:

 • Η εκκίνηση των 5 χλμ. στις 20:50 
 • Η εκκίνηση του 1χλμ. στις 20:55 
 • Η εκκίνηση των 10 χλμ. θα γίνει στις 21:20

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα,  21 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «SNF NOSTOS RUN» την 22-6-2023

 Λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «SNF NOSTOS RUN», θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την Πέμπτη 22-6-2023, στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Καλλιθέας, Π. Φαλήρου, Πειραιά και Μοσχάτου-Ταύρου:

 • Προσωρινή, σταδιακή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 19:00 έως 24:00, ως εξής:
 • Δοϊράνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυπίδου και Σκρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
 • Λ. Κατσώνη-Επαμεινώνδα, από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Συγγρού (υπόγεια) έως το ύψος της συμβολής της με την Π. Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
 • Λυσικράτους, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Δοϊράνης έως το ύψος της συμβολής της με την Λ. Κατσώνη.
 • Π. Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιγέως έως το ύψος της συμβολής της με την Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
 • Ευρυπίδου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δοϊράνης και Δημοσθένους.
 • Εθν. Μακαρίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιγέως και Φαληρέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
 • Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 12:00 έως 24:00, ως εξής:
 • Δοϊράνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυπίδου και Ταγματάρχου Πλέσσα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
 • Ευρυπίδου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον παράδρομο της Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Επαμεινώνδα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Για το ίδιο θέμα ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Καλλιθέας ο οποίος παροτρύνει τους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευση από τις οδούς που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις οδούς που θα διεξαχθεί ο αγώνας, το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Comments are closed.