Καλλιθέα: «Μαύρη» ημέρα για το Β’ Κ.Α.Π.Η του Δήμου Καλλιθέας

0
1173

Ημέρα πένθους για το Β’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καλλιθέας καθώς η εκδρομή που πραγματοποίησαν το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στο Αλεποχώρι σκιάστηκε  από το θανατηφόρο ατύχημα του μέλους του Σουλτάνας Σακελλαροπούλου.

Η άτυχη γυναίκα συμμετείχε στην εκδρομή όπου επισκέφθηκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου  του «Μακρυνού» στο Αλεποχώρι του Δήμου Μεγάρων, όπου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει με το κεφάλι στα σκαλιά της Μονής.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο «Θριάσειο» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου και κατέληξε

Ο Δήμος Καλλιθέας με ανακοίνωση του εκφράζει τα συλλυπήτηρια στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας διευκρινίζοντας πως «…στην εκδρομή συμμετείχαν τρείς συνοδοί και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα…».

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δήμου Καλλιθέας αναφέρει:

 

Ο Δήμος Καλλιθέας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της θανούσης Σουλτάνας Σακελλαροπούλου, μέλους του Β΄ΚΑΠΗ Καλλιθέας, σχετικά με το θλιβερό δυστύχημα από πτώση στα σκαλιά της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Προδρόμου του «Μακρυνού» κατά τη διάρκεια εκδρομής στο Αλεποχώρι, το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας Γιώργος Καλαμπαλίκης, μόλις ενημερώθηκε για το δυστύχημα μετέβη στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου είχε διακομισθεί η αποβιώσασα.

Από την αρμόδια Διεύθυνση έχει ζητηθεί η συγκέντρωση όλων των στοιχείων σχετικά με το ατυχές περιστατικό ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Να σημειωθεί ότι στην εκδρομή συμμετείχαν τρείς συνοδοί και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Comments are closed.