Καλλιθέα: «Εκτέλεσαν» συμβόλαιο θανάτου σε εκτελεστή… Ποιο ήταν το θύμα

0
597

«Γνωστό» όνομα στον κόσμο της παρανομίας, που αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου και είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις φυλακών την περασμένη δεκαετία, εκτέλεσαν άγνωστοι το ξημέρωμα στην Καλλιθέα

Θύμα τους ο 60χρονος Ευάγγελος  Πάλλης  γνωστός και με το προσωνύμιο «Απάτσι». Η «εκτέλεση» του έγινε με πυροβόλο όπλο στην οδό Θησέως 46 και Κανακίδη. Το θύμα βρήκαν αιμόφυρτο πολίτες  που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ  το οποίο και μετέφερε τον Πάλλη στον «Ευαγγελισμό», όπου διαπιστώθηκε ότι είχε δεχθεί τρεις σφαίρες. 

Ποιος ήταν ο Ευάγγελος Πάλλης

Ο Ευαγγελος Πάλλης, στα χρόνια της παρανομίας του, είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες, το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα, έπειτα απο εκτέλεση συμβολαίων θανατου. 

Η στάση του στις εξεγέρσεις στα Τρίκαλα και στο Μαλανδρίνο, για τις αλλεπάλληλες μεταγωγές του για πειθαρχικα παραπτώματα καθώς και για τη συμμετοχή του στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008 ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής τους τον έφεραν κοντα στους αντιεξουσιαστες. 

Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.

Ο Πάλλης αν και δυο φορές ισόβια, είχε αποφυλακιστεί πριν από δύο χρόνια.

πηγή: protothema.gr

Comments are closed.