Καλλιθέα: Αποφασίζει για προπονητή, Οφρυδόπουλος και Τάτσης ψηλά!

0
830

Σύντομα πρόκειται να τελειώσει το θέμα του προπονητή στην Καλλιθέα. Προ ημερών η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα ώστε να τελειώσει το θέμα του προπονητή. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα προκειμένου να προχωρήσει και η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο προπονητές οι οποίοι είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας, είναι οι Σωκράτης Οφρυδόπουλος και Γιάννης Τάτσης.

Αμφότεροι έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν την ομάδα ως ποδοσφαιριστές, ενώ ο Οφρυδόπουλος έχει κάτσει και στον πάγκο της Καλλιθέας ως βοηθός προπονητή του Κριστόφ Βαζέχα.

Επίσης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Ατρόμητο, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Λαμία, Άλιμο και είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας του Ελ Πάσο.

Από την άλλη ο Γιάννης Τάτσης, επίσης μία δυνατή επιλογή, έχει δουλέψει στους Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΟ Τυμπακίου, Εργοτέλη, Χανιά και πέρσι ήταν στον Πλατανιά.

Comments are closed.