Καλές Γιορτές από τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ✨

0
122

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) αποτελεί τον παλαιότερο φιλανθρωπικό οργανισμό της χώρας, μετρώντας πάνω από 85 χρόνια λειτουργίας.

Μέσα από την πορεία της στα 6 κέντρα που διαθέτει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Αγρίνιο και Βόλο, η ΕΛΕΠΑΠ χτίζει λιθαράκι-λιθαράκι «το δικαίωμα των παιδιών αλλά και των ενηλίκων σε μία ισότιμη ζωή» σταθερά, με γερά θεμέλια, βοηθώντας να κάνουν τα δικά τους «βήματα ζωής».

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου “στην ΕΛΕΠΑΠ τα παιδιά µας είναι γενναία και ξεχωριστά, αλλά πάνω από όλα, είναι Ωραίοι Τύποι. Γιατί είναι ωραίο να ξεπερνάς τις δυσκολίες σου. Είναι ωραίο να ξεπερνάς τα «ποσοστά» που σε αμφισβητούν. Είναι ωραίο να τα καταφέρνεις. Και εμείς στην ΕΛΕΠΑΠ, μέσα από εξειδικευμένα θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα, φροντίζουμε τα παιδιά µας να τα καταφέρνουν. Να εντάσσονται στην κοινωνία και στην τυπική εκπαίδευση, πάντα µε τον πιο ωραίο, σύγχρονο και cool τρόπο!

Με κύριο γνώμονα την ένταξη, η νέα μας καμπάνια αναδεικνύει τους Ωραίους Τύπους της ΕΛΕΠΑΠ που εντυπωσιάζουν με το στυλ τους και το coolness τους. Οδηγούν το ειδικά σχεδιασμένο χειροκίνητο αυτοκίνητο, που τους παρέχει την ευκαιρία να κινούνται αυτόνομα και ανεξάρτητα, με την απλή χρήση ενός joystick.

Με χιούμορ, μια απρόσμενη εμφάνιση και μουσική επένδυση που ακουμπάει στους κώδικες της εποχής, η καμπάνια μας έχει σαν στόχο να ενδυναμώσει τη αντίληψη της συμπερίληψης και της συνεισφοράς. Να προτρέψει όλους εμάς να γίνουμε «ωραίοι τύποι» και να στηρίξουμε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, ως Οικονομικοί Υιοθέτες ή μέσα από μια απλή δωρεά.

Γιατί τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ είναι τόσο cool όσο κάθε άλλο παιδί της ηλικίας τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές της καμπάνιας: Τoυς The Newtons Laboratory, Topcut Modiano, Bounce. Ειδικές ευχαριστίες στον Bloody Hawk, αυτόν τον πολύ ωραίο τύπο που μας παραχώρησε τα δικαιώματα του «Daewoo 2» (στίχοι – Bloody Hawk, μουσική – Nps) και έκανε τον Βλάσση μας να οδηγήσει με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το αυτοκίνητό του.

Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ αξίζει να τα στηρίξουμε μέσα από τη δυνατότητα της Οικονομικής Υιοθεσίας, της Δωρεάς και του SMS Αγάπης (στο 19811)”

Comments are closed.