Κέφι, χορός και σημαντικές παρουσίες στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εμπορικού Συλλόγου

0
225

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου  2023 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Οι Έμποροι της Καλλιθέας, στη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων «Παλατάκι», για μια ακόμη χρονιά τίμησαν, εν μέσω μελών φίλων και προσκεκλημένων, το έθιμο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου τους.

Η όμορφη βραδιά ξεκίνησε με τη σύντομη ομιλία του προέδρου του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ανδρέα Αναστόπουλου ο οποίος αναφέρθηκε στις θέσεις του Συλλόγου, περιγράφοντας παράλληλα το σύνολο των δράσεων του για το 2022, ενώ προχώρησε και σε περιγραφή των μελλοντικών σχεδίων αλλά και των πλάνων που έχει θέσει η Διοίκηση του Συλλόγου για το 2023.   

Ο κ. Αναστόπουλος ωστόσο επεσήμανε ότι θα συνεχιστεί δυναμικά το έργο σε όλους τους τομείς δράσης, θεμελιώνοντας ταυτόχρονα πάγιες θέσεις του ΕΣΚ για την αγορά της Καλλιθέας, αφουγκραζόμενοι τα μέλη μας, συνεργαζόμενοι με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή, την Αντιπολίτευση καθώς και όλους τους φορείς και τα Σωματεία της πόλης.

Καταλήγοντας ο πρόεδρος του ΕΣΚ ευχαρίστησε όλες τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο Αρτοποιείο «Σόβολος», που προσέφερε τις Βασιλόπιτες, καθώς και το ζαχαροπλαστείο «Κίσκος» για τα γλυκά που προσέφερε στην εκδήλωση. 

Την ξεχωριστή μουσική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, οι Βουλευτές Β3 Νοτίου Τομέα Αθήνας Ν.Δ.κ.κ. Σπανάκης βασίλης, Διονύσης Χατζηδάκης,   Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άννα Καραμανλή, ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης  Μπαλάφας, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου, η Αντιπεριφεριάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Κώστας Ευσταθίου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής» και πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, οι Αντιδήμαρχοι Καλλιθέας Βαγγέλης Μπαρμπάκος, Γιώργος Κυριακόπουλος, Άννα Πάσχου-Γιαννάκου, Λάζαρος Λασκαρίδης, Βασιλική Μαργαρίτη, οι Πρόεδροι ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» και Π/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μανώλης Κωστάκης (εντεταλμένος Σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης) και Γιώργος Κουτσογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλλιθέας Αθηνά Εξάρχου, Νίκος Ηλιάδης και ο Θόδωρος Παπαθανασόπουλος. 

Στις σημαντικές παρουσίες της βραδιάς και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, ο Δ/ντής της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Νίκος Γρέτζελος και Νίκος Κουγιουμτζής, οι Πρόεδροι Α’ και Γ’ Διαμερισματικών Συμβουλίων Δέσποινα Κυριακίδου και Δημήτρης Δεληασλανίδης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Πέτρος Τσίργιαλος, Δημήτρης Γκίκας (Αν. πρόεδρος ΚΕΑΤ) και Κωνσταντίνος Δημητριάδης (εκπρόσωπος Ομοσπονδίας Παλλινοστούντων Ποντίων), ο υποψ. Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα και Εκπρόσωπος «Ελληνικής Λύσης» Αθανάσιος   Μιχαήλ, η τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Ειρήνη Μουστάκη, ο Πρόεδρος Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας Γιώργος Τζανέλης, η πρόεδρος του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Καλλιθέας Άντα Ζαφειρέλλη, η πρόεδρος του Συλλόγου «ΠέΖΟ» Στέλλα Γεωργίου,  ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Πρόεδρος της Εστίας  Καλλιθέας Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Comments are closed.