Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών: Άμεσα κλείστηκαν περί τα 1000 ραντεβού στην Καλλιθέα

0
211

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Δανειοληπτών Καλλιθέας (οδό Φιλαρέτου 60), παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου.

Την εκδήλωση, εκτός του κ. Υπουργού τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αττικής κ. Βασίλειος Σπανάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης. Τον Ειδικό Γραμματέα Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας κ. Γιάννα Κώστα

Την δέηση των εγκαινίων τέλεσε ο Αιδεσιμολογιότατος πατέρας Ηλίας ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Εκατομμύρια πολίτες καλούνται να αποπληρώσουν ληγμένα δάνεια και δόσεις σε μια ασθενική οικονομία που έχει περιορίσει ή και μηδενίσει τα εισοδήματα πολλών συμπολιτών μας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα στην ίδια τους τη ζωή.Τα Κέντρα Υποστήριξης Δανειοληπτών αποτελούν ένα θεσμό που σίγουρα συμβάλλει πολύ θετικά στην στήριξη των δανειοληπτών.

Ενώ ολοκληρώνοντας  ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην δημιουργία του Κέντρου αυτού κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Ειδικό  Γραμματέα Ιδιωτικού Χρέους  κ. Φώτη Κουρμούση και τον βουλευτή νοτίου τομέα Αθηνών κ. Βασίλη Σπανάκη

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ευχήθηκε την καλή λειτουργία του ΚΕΥΔ Καλλιθέας και δήλωσε ότι «…το γεγονός ότι ήδη σε αυτό το γραφείο έχουν κλειστεί κοντά στα 1000 ραντεβού, δείχνει ότι είναι μια χρήσιμη δομή για τους πολίτες. Επίσης, όπως δήλωσε ο κ. Υπουργός η ολοκλήρωση των πρώτων 24 ρυθμίσεων οφειλών, στο πλαίσιο του νέου εξωδικαστικού μηχανισμού (Ν.4738/2020), αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους νοικοκυριών και επιχειρήσεων…».

Comments are closed.