Κάτοικοι σε απόγνωση ζητούν το δίκιο τους

0
63

Κάτοικοι των Τζιτζιφιών προχωρούν σε νέα έγγραφη καταγγελία τόσο προς το Δήμαρχο Καλλιθέας, το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας όσο και προς τις Δημοτικές Παρατάξεις για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο παρά τις όποιες κυρώσεις και αν έχει υποστεί συνεχίζει να ενοχλεί την περιοχή με την ένταση της μουσικής μέχρι και τις 3:30 τα ξημερώματα δημιουργώντας  εντονότατα προβλήματα.

Το θέμα έχει τεθεί και στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας τόσο από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστα Ασκούνη όσο και από το Δημοτικό Σύμβουλο της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργο Αντωνακάκη.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος στη συζήτηση είχε αναφέρει πως από την πλευρά του Δήμου έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες πλην όμως για να κλείσει το μαγαζί θα πρέπει να του έχουν υποβληθεί τρεις μηνύσεις από την αστυνομία.

 

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει συμβεί με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να επανέλθουν με τη νέα καταγγελία τους προς το Δήμαρχο Καλλιθέας όπου παραθέτουν και στοιχεία σχετικά με τα περιπολικά που έσπευσαν μετά από καταγγελία των περιοίκων να πραγματοποιήσουν έλεγχο στο συγκεκριμένο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Με την καταγγελία τους ζητούν να γίνει γνωστό το τι έχουν καταγράψει τα πληρώματα των 11 περιπολικών που πήγαν για έλεγχο προτρέποντας το Δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου οι αναφορές να κοινοποιηθούν στο Δήμο, έτσι ώστε να του αφαιρεθεί και η άδεια λειτουργίας του.

Η καταγγελία των κατοίκων

Ακολουθούν οι υπογραφές των κατοίκων 

Comments are closed.