Θ. Ψαλιδόπουλος: Το λεωφορείο μέσα στα νερά της οδού Ποσειδώνος εκθέτει το κύρος της χώρας

0
350

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια των καιρικών φαινομένων στην πόλη της Καλλιθέας και ιδιαίτερα στην περιοχή των Τζιτζιφιών.

Την σκυτάλη των αντιδράσεων, κυρίως για τις ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής, πήρε ο επικεφαλής  της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

Ο κ. Ψαλιδόπουλος σε γραπτή του δήλωση αναφέρεται στην αποτυχημένη πολιτική του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και τις σκοπιμότητες του, για τα έργα στο Φαληρικό Όρμο, αλλά και στην ανάγκη η Ν.Δ. να εγκαταλείψει κάθε ανοχή στον ίδιο και να επιστρέψει εμπράκτως στην ευρεία συμφωνία μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων για την ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου.

Η δήλωση του κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλου

Πότε θα απεγκλωβιστεί η ΝΔ;

Η απολύτως αποτυχημένη πολιτική του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη ως προς την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Οι πλημμύρες γυρίζουν τις Τζιτζιφιές δεκαετίες πίσω στο χρόνο και το λεωφορείο μέσα στα νερά της οδού Ποσειδώνος ελάχιστα μόλις μέτρα από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εκθέτει το κύρος της χώρας και επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού. 

Ο κ. Πατούλης έχει εγκλωβίσει και το κόμμα που τον ανέδειξε στα αδιέξοδα, τα οποία ο ίδιος δημιούργησε προκειμένου να υπονομεύσει την πολιτική της προηγουμένης διοίκησης της Περιφέρειας υπό την κα. Ρένα Δούρου. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να εγκαταλείψει κάθε ανοχή προς τις σκοπιμότητες του κ. Περιφερειάρχη, ακόμη κι εάν φαινομενικά την εξυπηρετούν, και να επιστρέψει εμπράκτως στην ευρεία συμφωνία μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων για την ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου. Ως πότε, άλλωστε, υπουργοί της Κυβέρνησής της και δήμαρχοι της επιρροής της θα κάνουν δηλώσεις για να αποσείουν τις δικές τους ευθύνες;

Comments are closed.