Θ. Ψαλιδόπουλος: Αδιαφορεί για την 200ή Επέτειο της Επανάστασης του 1821 ο Δήμος Καλλιθέας…

0
590

Σε δήλωση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος κάνει λόγο για αδιαφορία της διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας ως προς την συμμετοχή του Δήμου στις εορταστικές εκδηλώσεις ως για την 200η Επέτειο από την Επανάσταση του 1821.
Στο σχόλιο του ο κ. Ψαλιδόπουλος αφήνει να εννοηθεί πως η προσέγγιση του ζητήματος στην χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπή Πολιτισμού του Δημοτικού Συμβουλίου από την διοίκηση στερείται σοβαρότητας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Θ. ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 200ή ΕΠΈΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 Ο ΔΉΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ

«…Η χθεσινή (29/7/2020) συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού του Δημοτικού Συμβουλίου επιβεβαίωσε ότι η διοίκηση δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τησυμμετοχή του Δήμου Καλλιθέας στον εορτασμό της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821. Κατά συνέπεια, παρ’ όλο που παραπλανητικώς είχε εγγράψει το θέμα στην ημερησία διάταξη της συνεδρίασης, δεν είχε εισήγηση γι’ αυτό. Όλως περιέργως, όμως, δήλωσε ότι επιδιώκει χρηματοδότηση από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» για κάποιο θεσμό αφιερωμένο στο ρεμπέτικο. Γνωστοποίησε, επίσης, ότι δεν βρίσκει ανταπόκριση για την οργάνωση κάποιας άλλης αναφοράς στην κεραμική. Ασφαλώς, αυτά είναι ακατανόητα και στερούνται σοβαρότητας…».  

Comments are closed.