«Θύελλα» η Καλλιθέα μπορούσε και τη νίκη

Ήταν ένα ντέρμπι διαφήμιση για την Betsson Super League 2 που τα είχε όλα. Τέσσερα θαυμάσια γκολ, δυνατές μονομαχίες, 6 κίτρινες κάρτες και μοίρασμα βαθμών.

Οι παίκτες της Καλλιθέας βρέθηκαν δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο αλλά και τις δύο φορές αντέδρασαν φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Το σκορ στο ματς άνοιξε σχετικά νωρίς, όταν οι παίκτες του Γιάννη Μπελά πήραν κεφάλι στο σκορ στο 12′ χάρη σε ένα σουτ «φωτοβολίδα» του Κωνσταντινόπουλου. 

Οι «κυανόλευκοι» αντέδρασαν, πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 35′ ο Μανθάτης έκανε ένα δύσκολο γύρισμα από τα αριστέρα, με τον Μουνιέ να πετάγεται στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1. 

Οι παίκτες της Καλαμάτας ευτύχησαν, σε μια φάση που οι αμυντικοί της Καλλιθέας αδυνατούσαν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους παίζοντας με τη φωτιά, να προηγηθούν με τον Λουκίνα στο 43′, που με εξαιρετικό σουτ πλάγια και μέσα από την περιοχή έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Καλάματα.

Στο Β’ ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Βόκολου μπήκαν «φουριόζοι» και πολύ γρήγορα, στο 49′ έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Μουνιέ με ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ταΐρη κάνοντας το 2 – 2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΕ Καλαμάτα – ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέα   2 – 2

Διαιτητές: Ανδριανός (Αχαΐας), Καλαμπόκης, Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

Σκόρερ: 12′ Κωνσταντινόπουλος, 43′ Λουκίνας – 35′, 49′ Μουνιέ

ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Μπελά): 

Ταΐρης, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (53′ Κόκκορης), Κωνσταντινόπουλος (27′ λ.τ Τσαγκαλίδης), Μοζέρ (70′ Μαβινγκά), Ματέους (70′ Μπόρχες), Αναστασόπουλος, Φελίπε, Γρίβας (70′ Παυλίδης), Λουκίνας.

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): 

Στρέζος, Ρέντζας, Ρώσση, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Μπουλούλης, Τσιντώνης (66′ Ντιμίτριους), Σαντάνα, Μουνιέ, Μανθάτης, Κυνηγόπουλος.


Comments are closed.