Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κάνουμε την Καλλιθέα μια πόλη στο μπόι των ονείρων μας

0
737

Στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών στην Καλλιθέα και τη συνέχιση των αγώνων της εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται σε ανακοίνωση της η Αριστερή Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση «Μια Πόλη στο Δρόμο».

Πιο συγκεκριμένα η Δημοτική Κίνηση στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι οι Καλλιθεάτες στήριξαν και βοήθησαν να υπερβεί τους φραγμούς που έθετε ο νόμος Βορίδη,  για να καταλήξει επισημαίνοντας ότι «…η έδρα μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να αποτελεί βήμα για τα κινήματα της Καλλιθέας, τα “μάτια και τα αυτιά” των εργαζομένων, την “φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή”…».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της «Μια Πόλη στο Δρόμο»

 

Με 1.052 ψήφους και ποσοστό 3,57% (έναντι 768 και 1,96 αντίστοιχα το 2019) η Αριστερή Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση “Μια Πόλη στο Δρόμο” διατηρεί την έδρα της στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας και ενισχύει τις δυνάμεις της!

Χαιρετίζουμε τους Καλλιθεάτες και τις Καλλιθεάτισσες που μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Που μας βοήθησαν να υπερβούμε τους φραγμούς που θέτει ο νόμος Βορίδη, οι οποίοι στόχο έχουν να αποτρέψουν την παρουσία των ενοχλητικών φωνών, όπως η “Μια Πόλη στο Δρόμο”, στα δημοτικά συμβούλια.

Από τον Γενάρη η Καλλιθέα θα έχει καινούργια δημοτική αρχή, μετά την άνετη επικράτηση, από τον πρώτο γύρο, του κυρίου Ασκούνη. Δεν αναμένουμε κάποια ανατροπή στις αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται μέχρι σήμερα. Όπως γράφαμε και πριν τις εκλογές, τόσο ο κύριος Κάρναβος όσο και ο κύριος Ασκούνης, εφάρμοσαν και θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των μνημονίων, της κυβέρνησης, του κεφαλαίου και της ΕΕ. Παραφράζοντας τον Καβάφη – βλάπτουν και οι δυο τους την Καλλιθέα το ίδιο!

Σε ό,τι μας αφορά, ως “Μια Πόλη στο Δρόμο”, η έδρα μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να αποτελεί βήμα για τα κινήματα της Καλλιθέας, τα “μάτια και τα αυτιά” των εργαζομένων, την “φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή”.

Ως “Μια Πόλη στο Δρόμο”, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να οργανώσουμε τις αντιστάσεις στις γειτονιές μας, για να κάνουμε την Καλλιθέα μια πόλη στο μπόι των ονείρων μας.

Comments are closed.