Θέλει και αυτό το «τρίποντο»

0
353

Με το πόδι στο γκάζι θέλουν να συνεχίσουν οι «κυανόλευκοι» τις εμφανίσεις τους διεκδικώντας μια ακόμη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη πιστοποιώντας πως θέλουν να κάνουν την υπέρβαση στη φετινή Super League 2.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου προέρχονται από δύο μεγάλες εντός έδρας νίκες με ΑΕΚ Β’ και ΠΑΟ Β’ γεγονός που τους γεμίζει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια.

Η παράδοση στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια θέλει την Καλλιθέα ως γηπεδούχος να έχει μόνο νίκες (2012-2013 με 2-1 και το 2015-2016 με 1-0) και μία ισοπαλία (2017-2018 με 0-0).

Η ταυτότητα της αναμέτρησης

Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» ώρα 14:45

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Διαιτητές: Κουκουλάς, Ψύλλος, Αθανασοπούλου
4ος Διαιτητής: Δραγάτης
Παρ. Διαιτησίας: Ζαννετίδης

Η ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ενημερώνει για το σημερινό παιχνίδι

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, η Καλλιθέα θα φιλοξενήσει την ομάδα του Εργοτέλη για την 14η αγωνιστική της Betsson Superleague 2 21/22 στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους από το γήπεδο τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Κυριακή 16/1/2022 από τις 09:00 έως τις 11:45 από τα εκδοτήρια του γηπέδου

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον COVID-19, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους που θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self-Test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί απο τις 13:00 για την αποφυγή συνωστισμού. Κατα την είσοδο στο γήπεδο, θα γινει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του κατόχου-θεατή στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Comments are closed.