“Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα”: Από σήμερα 16/3 κράτηση θέσης στην παράσταση “Ο Πέτρος και ο Λύκος»

0
787

Το “Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα” συνεχίζει την θεατρική του διαδρομή με την 6η κατά σειρά παράσταση.

Από σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου2021 θα παραμείνει ανοικτή η πλατφόρμα για την κράτηση διαδικτυακής θέσης στην θεατρική παράσταση της ερχόμενης Δευτέρας 22 Μαρτιου 2021.

«Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ» του Σεργκέι Προκόφιεφ
Θεατρική Διασκευή/Σκηνοθεσία: Χρήστος Τριπόδης

Η είσοδος είναι ελεύθερη και κάθε κάτοικος Καλλιθέας μπορεί να εξασφαλίσει τη θέση του στην παράσταση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1ο Βήμα

Από την Τρίτη 16 Μαρτίου ως την Παρασκευή 19 Μαρτίου στέλνετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο theatrodefteraskallithea@gmail.com ή εναλλακτικά στο dhmiourgia@kallithea.gr, στο οποίο θα αναγράφονται:

  • Το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερομένου
  • Η διεύθυνση κατοικίας του
  • Ο αριθμός του σταθερού του τηλεφώνου και θα επισυνάπτεται ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ που αποδεικνύει τη μόνιμη κατοικία του

2ο Βήμα

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλλιθέας κατανέμει, στη συνέχεια, τα μηνύματα κατά σειρά λήψης ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός εκείνων που μπορούν να πάρουν κωδικούς για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την κάθε παράσταση.

3ο Βήμα

O ενδιαφερόμενος λαμβάνει ηλεκτρονικά έναν κωδικό, με τον οποίο ο ίδιος αλλά και όσοι βρίσκονται μαζί του εκείνη τη στιγμή μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την παράσταση, αφού πρώτα τον τοποθετήσουν λίγο πριν από την έναρξη σε διεύθυνση που, επίσης, θα τους αποσταλεί.

Αν δεν βρεθεί το e-mail στα εισερχόμενα μηνύματα, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.

Διαφορετικά επικοινωνήστε με το τηλ. 2109570001 από τις 08:00 έως τις 15:00

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζουμε

  • Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή τη Δευτέρα 22/3/2021 για 24 ώρες δηλαδή από 00:01 έως 23:59. Δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της παράστασης σε άλλο χρονικό διάστημα πέραν του προγραμματισμένου. Παρακαλούμε μεριμνήστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη σελίδα προβολής υπολογίζοντας και τη διάρκεια της παράστασης.
  • Κάθε οικογένεια δεν χρειάζεται να αποστείλει περισσότερα από ένα ηλεκτρονικά μηνύματα για κάθε παράσταση.
  • Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή και ολόκληρης της παράστασης καθώς και κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής.

Θεατρική παράσταση «Ο Πέτρος και ο Λύκος»

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, ώρα 8.30 μ.μ.

« Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ» του Σεργκέι Προκόφιεφ
Θεατρική Διασκευή/Σκηνοθεσία: Χρήστος Τριπόδης

Η υπόθεση της παράστασης

Ο Πέτρος δε φοβάται τους λύκους κι ας λέει ο παππούς ότι είναι επικίνδυνοι…
Είναι επειδή ο παππούς είχε δει λύκους εκεί τριγύρω, ενώ το αγόρι όχι.
Μέχρι βέβαια τη μέρα που άφησε ανοιχτή την πόρτα του φράχτη και βγήκε έξω από το κτήμα τους. Η συντροφιά του παράξενη! Το μικρό πουλί που τσακώνεται με τη στρουμπουλή πάπια στη λίμνη, η πονηρή γάτα που παραμονεύει να τους φάει και κάπου πιο πέρα κρυμμένος ο λύκος!!! Όμως, όταν αποφασίσει να επιτεθεί ο Πέτρος ο γενναίος, θα φανεί πιο έξυπνος από τον λύκο και θα του στήσει παγίδα. Θα σώσει άραγε ο Πέτρος τους μικρούς του φίλους; Κι ο λύκος; Ποια θα είναι τώρα η μοίρα που έφτασαν οι κυνηγοί;

Πρωταγωνιστούν:

Ρένος Χαραλαμπίδης, Χριστίνα Μπίτου, Αριάννα Ζαρμακούπη, Μάριος Ιβάν Παπούλιας (Βιολί), Δήμητρα Χανιαλάκη (Φλάουτο) Δημήτρης Βασιλάκης (Σαξόφωνο), Δέσποινα Σπανού (Βιολοντσέλο) Γιώργος Αιμιλιανός Σταυριανός (Πιάνο-Πλήκτρα)

Comments are closed.