Η «υγειονομική βόμβα» στο Χαροκόπειο «έφερε ξυλοδαρμό» δημοτικού υπαλλήλου…

0
1513

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης. Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης»Προοπτική Ζωής» σε δημόσια δήλωση του κατήγγειλε «ξυλοδαρμό» υπαλλήλου του Δήμου Καλλιθέας από ρακοσυλλέκτες την στιγμή κατά την οποία ο υπάλληλος βρισκόταν με άλλους συναδέλφους του στο χώρο όπου στεγάζεται η Βιομηχανική Μονάδα Ανακύκλωσης στο πάρκο Χαροκόπου προκειμένου να καθαρίσουν τον χώρο γύρω από την μονάδα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το επεισόδιο ξεκίνησε με αντεγκλήσεις από την πλευρά των ρακοσυλλεκτών οι οποίοι θεώρησαν ότι «παρενοχλούνται» από τη ρίψη νερού που χρησιμοποίησαν οι εργαζόμενοι του Δήμου έτσι ώστε να καθαριστεί ο χώρος του πεζοδρομίου όπου βρίσκεται η μονάδα.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση για το επεισόδιο ούτε από την πλευρά του Δήμου αλλά ούτε και από την πλευρά των εργαζομένων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΣΚΟΥΝΗ

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΔΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η ευθύνη της Δημοτικής Αρχής για τη μετατροπή κοινόχρηστων – ελεύθερων χώρων σε βιομηχανικούς χώρους προς χάριν μιας ιδιωτικής εταιρείας είναι μεγάλη.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας μιλήσαμε για ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ που άμα «σκάσει» οι συνέπειες θα είναι τραγικές για την υγεία των κατοίκων της περιοχής εν όψει και της έξαρσης του κορονοϊού.

Από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε την πλήρη διαφωνία μας με την ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ εγκατάσταση Βιομηχανικής Μονάδας Ανακύκλωσης μπροστά από το Χαροκόπειο.

Οι οσμές από τη λειτουργία της έχουν αναστατώσει τους κατοίκους που βλέπουν τη ζωή τους να γίνεται καθημερινά ανυπόφορη.

Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου και καλέσαμε το Δήμαρχο για την άμεση απομάκρυνσή της πριν να είναι αργά.

Μετά τις καταγγελίες, χθες το πρωί συνεργείο του Δήμου προσπαθούσε να ξεβρωμίσει την περιοχή. Όμως υπήρξαν αντιδράσεις από τους ρακοσυλλέκτες με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή και ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο!!!

Οι ξυλοδαρμοί είναι καθημερινό φαινόμενο μεταξύ των ρακοσυλλεκτών που συγκεντρώνονται απ’ όλο το λεκανοπέδιο, αλλά το χθεσινό επεισόδιο ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Έχουν αποθρασυνθεί με την ευθύνη και την ανοχή της Δημοτικής Αρχής.

Επιτέλους, κ. Κάρναβε τι άλλο πρέπει να συμβεί για να κλείσετε τη Μονάδα αυτή; Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;

Όσο ισχυρά συμφέροντα και αν υπάρχουν δεν μπορούν να είναι υπεράνω της Υγείας και της Ζωής των πολιτών και των εργαζομένων.

Η κατάσταση αυτή είναι ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Πρέπει να μπει ένα ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ.

Comments are closed.