Η τρίτη θέση «χάθηκε», τα χαμόγελα παραμένουν

Δυστυχώς, τα κορίτσια των Εσπερίδων, δεν τα κατάφεραν ούτε χθες απέναντι στον Ο.Α. Χανίων. Γνώρισαν την ήττα με 72-62 και κατέλαβαν τη 4η θέση του πρωταθλήματος καθώς τα Χανιά με αυτή τους νίκη έκαναν το 3-1 στη σειρά των μικρών τελικών.

ρεπορτάζ: Γουλής Κωνσταντίνος

Τα Χανιά είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν με 30-18 στα μέσα της δεύτερης περιόδου και κράτησαν με σχετική άνεση το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κορυφαίες από την ομάδα των Εσπερίδων ήταν οι Πότερ (28 πόντοι,8 ριμπάουντ) και Μπάραμαν (17 πόντοι,7 ασίστ).Από την πολύ καλά στημένη ομάδα των Χανίων για άλλη μια φορά ξεχώρισαν οι Πούλινς και Ντέλιτς ενώ τη μεγάλη ζημιά την έκανε η Σαλιάι με 18 πόντους και 5 τρίποντα!

Το φύλλο αγώνα

Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ   –  Γ. Σ. ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ   72  –  62 

Διαιτητές: Kαλογερόπουλος Φ. – Αναστασίου – Κουτσοδήμος

Δεκάλεπτα: 19 – 16     38 – 30   Β’ ημ.  56 – 47     72 – 62

Ο.Α.  ΧΑΝΙΩΝ  (Σόφτσης): 

Τζουγκράκη 13(2, Αργυροπούλου, Σαλιάι 18(5), Πούλινς 15,  Παπαδάκη, Τσιχλάκη 7(1), Ντέλιτς 14(1), Φάρου, Χάρις 5.

Γ. Σ. ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ  (Στ. Νανάκος):

Καμμένου 9(3), Γασπαράτου 2, Λουκάτου, Πότερ 28(1), Μπενέκη, Ζούμπατς 2, Βιντσιλαίου 4, Κασάπογλου, Μπάραμαν 17.

Απόλυτα πετυχημένη σεζόν

Οι δύο ήττες μέσα σε δύο μέρες από την ομάδα των Χανίων δεν αναιρούν σε τίποτα την πετυχημένη σεζόν των Εσπερίδων.

Κατάφεραν να μπουν στη πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια και παράλληλα προσέφεραν στιγμές πολύ ωραίου μπάσκετ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η διοίκηση, ο κόουτς Σταύρος Νανάκος αλλά και όλα τα κορίτσια των Εσπερίδων αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την ομάδα που δημιούργησαν φέτος.

Εάν διατηρηθεί ο ίδιος βασικός κορμός της ομάδας, με τον ίδιο προπονητή και γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις τη περίοδο των μεταγραφών τότε οι Εσπερίδες έχουν όλο το μέλλον δικό τους! Άλλωστε οι βάσεις έχουν ήδη μπει για τα καλά…

Comments are closed.