Η λαμπρότητα της παρέλασης μέσα από το φακό του Ανδρέα Ανδρεόπουλου

Με επιβλητική λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα όπου τιμήθηκε η 25η Μαρτίου, η Εθνική Παλιγγενεσία των Ελλήνων.

φωτορεπορτάζ   Ανδρέας  Ανδρεόπουλος

Ο φακός του Ανδρέα Ανδρεόπουλου κατέγραψε όμορφες στιγμές από την στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών και μας δίνει εντυπωσιακά πλάνα τόσο από τα πεζοπόρα, μηχανοκίνητα τμήματα των Ενόπλων μας δυνάμεων, όσο και από τα άρματα μάχης, τα σύγχρονα πυραυλικά συστήματα.

Την παράσταση έκλεψαν όμως τα υπερσύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη που «έσκιζαν» με απίστευτη ταχύτητα τον Αττικό ουρανό.

Εύζωνοι, Ευέλπιδες, Πεζοναύτες, Λοκατζήδες, Βατράχια, Αεροπορία, Στρατός Ξηράς, Ναυτικό, η μοναδική ομάδα της ΕΜΑΚ, Λιμενικό, Ερυθροσταυρίτες αλλά και τα τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας σκόρπισαν ενθουσιασμό στον κόσμο που βρέθηκε στο Σύνταγμα για να παρακολουθήσει την Στρατιωτική μας παρέλαση.

Ο κόσμος που από νωρίς άρχισε να γεμίζει τα πεζοδρόμια της Λεωφόρου Αμαλίας φάνηκε να ήταν πολλαπλάσιος των τελευταίων χρόνων. Άλλωστε πως να μη συνέβαινε κάτι τέτοιο όταν τα μέτρα που απαγόρευαν τη συμμετοχή του τα προηγούμενα χρόνια ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Αναμφισβήτητα η Στρατιωτική μας παρέλαση γέμισε με σιγουριά τους Έλληνες για το αξιόμαχο των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Comments are closed.