Η καρδιά της ενόργανης χτυπούσε δυνατά στις Γυμναστικές Επιδείξεις του Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ Καλλιθέας

0
608

Μια εντυπωσιακή βραδιά προσέφεραν στο κατάμεστο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο «Έσπερος» οι αθλήτριες και οι αθλητές του Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ Καλλιθέας με τα προγράμματα που παρουσίασαν αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως έχουν βάλει ψηλά τον πήχη του αθλήματος.

Γονείς, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, θεατές και επίσημοι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν μια «πολύχρωμη» παράσταση από προγράμματα γυμναστικής των τμημάτων υποδομής με το προεπίλεκτο τμήμα να ξεχωρίζει με το πρόγραμμα με θέμα «ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΝΗ», το οποίο συμμετέχει ήδη στο Φεστιβάλ Γυμναστικής του Λαυρίου με επιτυχία.

Ωστόσο την παράσταση της βραδιάς «έκλεψε» το Αγωνιστικό Τμήμα του Συλλόγου, το οποίο θα συμμετάσχει και στο αγωνιστικό της Ομοσπονδίας,  που παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα με θέμα «ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΨΗΛΑ, ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ» πλούσιο σε σάλτα, ροντάτ, ακροβατικές πυραμίδες και άλματα ενώ ήταν άρτιο σε θέαμα, τεχνική και αισθητική.

Χωρίς αμφιβολία η δουλειά που παρουσίασαν μικροί και μεγάλοι αθλητές έχουν όνομα και επίθετο και λέγονται Σωτήρης Ροντογιάννης και Ήβα Σπυράτου.

Άλλωστε δεν είναι λίγο να ακούς τα καλλίτερα τόσο από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νο Ευσταθίου όσο και από τον επικεφαλής της παράταξης «Τώρα Καλλιθέα» και αντιδήμαρχο Πολιτισμού Λάζαρο Λασκαρίδη οι οποίοι στο χαιρετισμό που απηύθηναν συνεχάρησαν τόσο το Σύλλογο και τα παιδιά για την εκπληκτική δουλειά που κάνουν όσο και τους συντελεστές της δηλώνοντας παράλληλα πως θα είναι αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια.

Το παρών τους έδωσαν εκτός από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νο Ευσταθίου και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Λάζαρο Λασκαρίδη και ο πρόεδρος της ΔΑΕΚ Τάσος Καλογερόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μαργωμένος και η Κοινοτική Σύμβουλος του 2ου Διαμερίσματος Νατάσα Ασλανίδου.

 

Comments are closed.