Η Καλλιθέα υποδέχεται απόψε τη «Φλόγα της Αγάπης»

0
365

Με κεντρικό τίτλο «δίνω αίμα…δίνω ζωή» η πόλη της Καλλιθέας υποδέχεται τη Φλόγα της Αγάπης για την 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών απόψε, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Φλόγα της Αγάπης ξεκίνησε το 21ο ελπιδοφόρο ταξίδι της με εκατοντάδες εθελοντές αιμοδότες να τη μεταφέρουν από χέρι σε χέρι, σε κάθε πόλη της Ελλάδας, μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Η Β’ αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΣ) Αθηνά Εξάρχου εκ μέρους της Ομοσπονδίας θα παραδώσει τη φλόγα στην πόλη της Καλλιθέας, η οποία είναι η πρώτη που την υποδέχεται από τους Δήμους της Αττικής.

Η κα Εξάρχου για την αποψινή εκδήλωση μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «…η Φλόγα της Αγάπης μεταλαμπαδεύει το μήνυμα της αιμοδοσίας και του εθελοντισμού σε όλους τους δρόμους της πατρίδας μας, και σήμερα στην πόλη μας, μεταφέροντας στους κατοίκους το σημαντικό μήνυμα ζωής που είναι η προσφορά από Άνθρωπο σε Άνθρωπο, ένα μήνυμα ελπίδας, ένα μήνυμα ζωής…».

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της αποψινής εκδήλωσης και η πρόσκληση του Δήμου Καλλιθέας

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

19:00   ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πάρκο Εθελοντών Αιμοδοτών (Λάμπρου Κατσώνη & Αχιλλέως) 

20:30   ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΗ: στην Πλατεία Δαβάκη

Πρόσκληση


Comments are closed.