Η εκπαίδευση γίνεται σε απαράδεκτες κτηριακές υποδομές που δεν αξίζουν σε κανένα παιδί!

0
99

Στα προβλήματα των σχολικών μονάδων που προέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία αναφέρθηκε με ανακοίνωση της η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλλιθέας.

Το Δ.Σ. όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, οι καιρικές συνθήκες ήταν  εξαιρετικά δυσμενείς, ωστόσο τα συνεχιζόμενα άλυτα προβλήματα  ανάγκασαν τα παιδιά να αποχωρίσουν εσπευσμένα από τα σχολεία τους πριν τη λήξη του ωραρίου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων

Η σημερινή καταιγίδα  μας έφερε και πάλι μπροστά σε άλυτα χρόνια πρόβλημα των σχολικών μονάδων της πόλης μας. 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συλλόγους και τους διευθυντές των σχολείων μας. Οι σημερινές καιρικές συνθήκες ήταν και εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δυσμενείς,  όμως  τα συνεχιζόμενα άλυτα προβλήματα  ανάγκασαν τα παιδιά να αποχωρίσουν εσπευσμένα από τα σχολεία τους πριν τη λήξη του ωραρίου.

Ένα νηπιαγωγείο, ένα δημοτικό και δύο λύκεια  του δήμου μας βρέθηκαν να πλημμυρίζουν για άλλη μια φορά. 

Διανύουμε το 2023 και ακόμα η εκπαίδευση στη χώρα μας γίνεται  μέσα σε απαράδεκτες κτηριακές  υποδομές που δεν αξίζουν σε κανένα παιδί! 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας απαιτεί άμεσα την ενεργοποίηση των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου μας και την παρέμβαση των αρμοδίων για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Παρακολουθούμε  το θέμα και περιμένουμε τις εξελίξεις!

Για το Δ.Σ

Mε εκτίμηση

    Ο Πρόεδρος                                                              Η Γεν.Γραμματέας

Γιάννης Παπαργυρίου                                            Βασιλική Κολυβίρα 

Comments are closed.