Η Ειρήνη Μουστάκη υποψ. Βουλευτής στο Νότιο Τομέα – Εκτός ψηφοδελτίου η κ. Δανέζη – Λουρά

0
711

Έκπληξη με Καλλιθεάτικο ενδιαφέρον είχε το ψηφοδέλτιο που ανακοίνωσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής για το Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα στο ψηφοδέλτιο που ανακοινώθηκε προστέθηκε η υποψηφιότητα της Ειρήνης Μουστάκη, η οποία επί σειρά ετών υπήρξε συνεργάτης της αείμνηστης προέδρου του Κινήματος Φώφης Γεννηματά.

Η Ειρήνη Μουστάκη αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε η πρώτη γυναίκα που διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας.

Η υποψήφια Βουλευτής πλέον, επισημαίνεται ότι φαίνεται να ορίστηκε στο ψηφοδέλτιο στη θέση της κ. Δανέζη – Λουρά η οποία έμεινε εκτός ψηφοδελτίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής προφανώς «πληρώνοντας» την ανακοίνωση της ως υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου.

Η κ. Μουστάκη μετά τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας της δήλωσε μέσω της σελίδας που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής να στρατευθώ στην εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση να είμαι υποψήφια στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και να ενώσω τις δυνάμεις μου με όλες και όλους τους συνυποψηφίους μου, αλλά και με κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη, για να αναδειχθεί η παράταξή μας στην πιο ισχυρή και αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική παράταξη.

Η Δημοκρατική Παράταξη που ένωσε και αναγέννησε η αείμνηστη Πρόεδρός μας Φώφη Γεννηματά, κατάφερε στις εκλογές του Μαΐου να αυξήσει και πάλι σημαντικά τις δυνάμεις της με την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη και να αποτελεί ήδη μια δύναμη ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής για τους πολίτες και τη χώρα, που μπορεί στις επόμενες εκλογές να γίνει ακόμη πιο ισχυρή και δυνατή.

Γι’ αυτό απευθύνω κι εγώ με τη σειρά μου πρόσκληση σε όλους τους πολίτες που δεν συμβιβάζονται με την κυριαρχία των συντηρητικών πολιτικών και επιλογών της Νέας Δημοκρατίας, να δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα για μια δημοκρατική ανατροπή, για να κάνουμε μαζί την Αλλαγή Δυνατή!!

Comments are closed.