Η Ειρήνη Μουστάκη στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού

0
701

Η Ειρήνη Μουστάκη, η πρώτη γυναίκα πρόεδροςστου Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέαςσθα είναι υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού στο Νότιο Τομέα.

Η «δική» μας Ειρήνη που υπηρέτησε με απόλυτη επιτυχία ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας και δεν αρνήθηκε σε κανέναν συμπολίτη της τη βοήθεια της, όπου και όπως μπορούσε, μετά την τιμητική τοποθέτηση της ως υποψήφια Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Νότιο Τομέα, τώρα κάνει ένα ακόμη βήμα αυτή τη φορά προς την αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού.

Ως ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας η  φιλική και δοτική Ειρήνη Μουστάκη, Ναξιώτισσα στην καταγωγή, σπούδασε Πολιτικός Επιστήμων, είναι πτυχιούχος του ΕΚΠΑ, στο Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών, ενώ πραγματοποίησε και μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και Διεθνείς Σχέσεις.

Ως Δημοτική Σύμβουλος, εκλεγμένη με την παράταξη του Κώστα Ασκούνη, υπήρξε μέλος των Δ.Σ σε Δημοτικές Επιχειρήσεις και Πρόεδρος του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης – Κέντρου Πληροφόρησης Νέων Καλλιθέας.

Η Ειρήνη Μουστάκη συνεργάστηκε με Δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ διδάσκοντας «Δημόσιες Σχέσεις και marketing».

Την περίοδο 2009 – 2014 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ).

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού διετέλεσε ακόμη επικεφαλής του γραφείου του πρώην Υπουργού Γιώργου Ανωμερίτη και στενή συνεργάτης της αείμνηστης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Φώφης Γεννηματά.

Στο πλούσιο από κάθε πλευρά βιογραφικό της η Ειρήνη Μουστάκη έχει να αναδείξει ακόμη τους κοινωνικούς φορείς και τις οργανώσεις πολιτισμού στις οποίες υπήρξε μέλος ενώ υπήρξε και στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών.

Η Καλλιθεάτισσα Ειρήνη Μουστάκη αν μη τι άλλο έχει κερδίσει την αγάπη πολλών συμπολιτών της και αυτό από μόνο αναδεικνύει την αξία της υποστήριξη τους.

Comments are closed.