Με το βλέμμα στο «αύριο», ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με τον Δήμο Καλλιθέας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΠέΖΟ και την Ένωση Συλλόγων Γονέων, με πρόθεση να συμβάλλουμε στο καλύτερο.

«Το κυνήγι  του κρυμμένου θησαυρού»,  είναι  η διασκέδαση του παιχνιδιού, η εξερεύνηση της πόλης που ζούμε, που επιχειρούμε και διασκεδάζουμε, το Κυριακάτικο διαφορετικό πρωινό, το πνεύμα της ομάδας, οι γειτονιές που αφηγούνται τις εικόνες τους και  που μας κάνουν να δηλώνουμε «παρών», στην μαθητική συνάντηση.

Είναι υποχρέωση του  Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου  να  συμμετέχει σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, που πραγματοποιούνται στην πόλη μας.  Χαιρετίζουμε λοιπόν  την πρωτοβουλία του ΠέΖΟ, γιατί είναι  χρέος όλων μας η αναβάθμιση της πόλης που αποτελείτο σημαντικότερο σταυροδρόμι των νοτίων προαστίων. Είναι καθήκον μας να αναδείξουμε την Καλλιθέα μας και τον πολιτισμό της. Την πόλη που φιλοξενεί το Χαροκόπειο και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Ιστορικό Σπίτι της οδού Μπιζανίου, τη Δημοτική Πινακοθήκη, τον Οίκο Τυφλών, την Σκεπαστή Αγορά, το Σκοπευτήριο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1896 που σήμερα στεγάζει σχολείο, την Ιστορική Οικία του Στρατηγού Δαβάκη και  το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Η οµαδική εργασία είναι η ικανότητα να δουλέψουμε µαζί  προς ένα κοινό όραµα …
Είναι το καύσιµο που επιτρέπει σε κοινούς ανθρώπους να συμμετάσχουν σε σπουδαία αποτελέσµατα!»

Ανδρέας Αναστόπουλος
Πρόεδρος ΕΣΚ

Comments are closed.