Η Αποκαθήλωση δοξάστηκε στους Ιερούς Ναούς της Καλλιθέας

0
1217
.

Με κατάνυξη και υπομονή σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου, οι πιστοί στην Καλλιθέα βρέθηκαν στους Ιερούς Ναούς της πόλης προκειμένου να προσευχηθούν και να προσκυνήσουν, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην κορύφωση του Θείου Δράματος και πιο συγκεκριμένα στην ακολουθία της Αποκαθήλωσης.

Η neakallithea.gr  με σεβασμό ως προς τις Μεγάλες Ώρες της Ορθοδοξίας βρέθηκε κοντά στην μεγάλη προσέλευση του κόσμου και κατέγραψε τις κατανυκτικές αυτές στιγμές.

Καθεδρικός Ιερός Ναός Αγ. Πάντων 

Στον Καθεδρικό Ναό (Καλλιθέας) των Αγίων Πάντων επίσης η προσέλευση του κόσμου ήταν όπως «απαιτούσαν» οι στιγμές της κορύφωσης του Θείου Δράματος αλλά και των μέτρων λόγω κορονοϊού.

Ιερός Ναός Αγ. Νικολάου

Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου όπου ο κόσμος με υπομονή και κατάνυξη προσκύνησε την αποκαθήλωση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας

Σε μια ακόμη Ενορία της Καλλιθέας ο κόσμος με ευλάβεια και μαζικότητα προσήλθε να προσκυνήσει και να συμμετάσχει στο Μέγα Θρήνο της Ορθοδοξίας.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου

Στον επιβλητικό λόφο Σικελίας στην Βόρεια Καλλιθέα δεσπόζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου όπου οι Καλλιθεάτες προσήλθαν για να προσκυνήσουν τα Θεία Πάθη.

Comments are closed.