Η Αθηνά Εξάρχου εξελέγη Β’ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοσίας

0
988

Με την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ολοκληρώθηκαν τόσο η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση όσο και η εκλογική διαδικασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοσίας (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Η ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας καθώς και η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. που ακολούθησε ανάδειξε την πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοσίας «Κοινωνικής Αλληλεγγύης» Αθηνά Εξάρχου στη θέση της Β’ Αντιπροέδρου.

Η Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας με την πολυετή προσφορά της στο εθελοντικό κίνημα για την αιμοδοσία αλλά και την κοινωνική της δράση είχε θητεύσει στο Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α. από τη θέση της Ειδικής Γραμματέας.

Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντάς, ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Τομεάρχης Υγείας κ. Φραγγίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κα Φραγγίδου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος.

Το νέο Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

ΠρόεδροςΠρωτόπαπας Χρήστος (ΣΕΑ Ξυλοκάστρου)
Α’ ΑντιπρόεδροςΠαπαχρόνης Ιωάννης (ΣΕΑ Ξάνθης)
Β’ ΑντιπρόεδροςΕξάρχου Αθηνά (ΣΕΑ Εθελοντική Κοινωνική Αλληλεγγύη)
Γενικός ΓραμματέαςΖώτος Θεολόγος (Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς)
Ειδική ΓραμματέαςΣπαή Ευαγγελία (ΣΕΑ Άρτας)
ΤαμίαςΡοδουσάκη Δέσποινα (ΣΕΑ Χανίων)
Αναπληρωτής ΤαμίαςΙωαννίδης Χρήστος (ΣΕΑ Ανατολής Ιωαννίνων)
ΜέλοςΜάνη Ειρήνη (ΣΕΑ Φαλάνης Λάρισας)
ΜέλοςΒόμβας Κωνσταντίνος (ΣΕΑ Κοζάνης)

Για την Ελεγκτική Επιτροπή :

Κανδυλή Σταματία (ΣΕΑ Ξάνθης)

Σκούπρα Καλλιόπη (ΣΕΑ Μαγνησίας)

Γαλάνης Σωτήριος (ΣΕΑ Καραμανδανείου)

Ο Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. κ. Χρήστος Πρωτόπαπας αφού ευχήθηκε σε όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλή θητεία, ευχαρίστησε επίσης τα απερχόμενα Μέλη για την προσφορά τους στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο και στη συνέχεια ενημέρωσε ότι η 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, της οποίας η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής του Δήμου Νέας Σμύρνης, την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Η «Φλόγα της Αγάπης» θα μεταφερθεί στο Ξυλόκαστρο με τα σκάφη της Ομάδας Αιγαίου και τη συνοδεία σκαφών του Λιμενικού Σώματος.

Comments are closed.