Η Ένωση Γονέων στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας – Ανακοίνωση με αιχμές – Το Ευχαριστώ στον Π. Ντάβαρη

0
1042

Την παρουσία της Ένωσης Γονέων του Δήμου Καλλιθέας, μέσω των αντιπροσώπων της, στο 8ο Εκλογοαπολογιστικό  Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής ενημέρωσε με ανακοίνωση του το Δ.Σ. της Ένωσης.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με τη νομιμοποίηση των αντιπροσώπων μεταξύ των οποίων και της Ένωσης Γονέων του Δήμου Καλλιθέας οι οποίοι ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήταν 9 καθώς χάθηκε η θέση του 10ου αντιπροσώπου, αφού εκλέκτορες συγκεκριμένων σχολείων δεν προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία της 14ης Μαΐου 2023 με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς εκπροσώπηση 400 μαθητές από δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα.

φωτό: facebook Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής

Η πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Βασιλική Κολυβίρα έθεσε ενώπιον του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας θέματα που απασχολούν τα σχολεία της Καλλιθέας.

Στα αξιοσημείωτα της Συνέλευσης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στην ανακοίνωση, ο τιμητικός «αποχαιρετισμός» στον Παναγιώτη Ντάβαρη ο οποίος ολοκλήρωσε την 16ετή παρουσία του στο γονεϊκό κίνημα.

Ο κ. Ντάβαρης, επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλλιθέας και Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής στο σύνολο της παρουσίας του υπήρξε απόλυτα επιτυχημένος έχοντας συνεχή και έντονη παρουσία δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν.

Ο ίδιος με ανάρτηση του πριν λίγες ημέρες στη σελίδα που διαθέτει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είχε γράψει:

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων

Αγαπητοί γονείς,

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου μετά την νομιμοποίηση των αντιπροσώπων της Ένωσης μας  η πρόεδρος κυρία Βασιλική Κολυβίρα έθεσε προς συζήτηση στο συνέδριο μερικά από τα θέματα που απασχολούν τα σχολεία της πόλης μας.

Στο χθεσινό συνέδριο αποχαιρετήσαμε και το κύριο Παναγιώτη Ντάβαρη, επίτιμο πρόεδρο της Ένωσης Καλλιθέας,  Γεν Γραμματέα της Ομοσπονδίας Γονέων, υποστηριχτή, βοηθό και συνοδοιπόρο όλων μας. Ο κ. Ντάβαρης ολοκλήρωσε την παρουσία του  στο γονεϊκό κίνημα μετά από 16 χρόνια  συνεχούς και έντονης παρουσίας.  Ευχαριστούμε από καρδιάς  για την βοήθεια που μας έχει προσφέρει τόσα  χρόνια  με τις γνώσεις του.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει! 

Μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν στις 14 Μαΐου 2023 και την εκλογή του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας ,καθώς και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Γονέων Περιφέρειας Αττικής, βάση των σχολείων που είναι μέλη της ένωσης Καλλιθέας έχουμε εκλέξει 10 αντιπροσώπους.

Δυστυχώς κάποιοι εκλέκτορες από συγκεκριμένα σχολεία της πόλης μας αγνόησαν τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών και δεν συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 14ης Μαΐου, με αποτέλεσμα να χάσουμε τον 10ο  αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία.

Είναι κρίμα συγκεκριμένοι άνθρωποι βάζοντας μπροστά μόνο τα προσωπικά τους πιστεύω να αφήνουν 400 μαθητές χωρίς εκπροσώπηση, μετά από νόμιμες  εκλογικές διαδικασίες από νόμιμα επιλεγμένους εκλέκτορες εκτός των δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων οργάνων.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας, συνεχίζει δυναμικά να συμμετέχει σε όλα τα συνδικαλιστικά όργανα του γονεϊκού κινήματος. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε καλύτερες μέρες για  όλα  παιδιά !

Το Δ.Σ και οι Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας Γονέων περιφέρειας Αττικής σας ευχαριστούμε Θερμά για την στήριξή σας, και ενημερώνουμε πως  η Ένωση Γονέων Καλλιθέας θα συμμετάσχει στις εκλογές της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής στις 28 Ιουνίου 2023 με εκλεγμένο μέλος της στην εφορευτική επιτροπή.

                                                   Με Εκτίμηση

                                                    Για το Δ..Σ

Η Πρόεδρος                                                                  Ο Γεν Γραμματέας Βασιλική Κολυβίρα                                                  Δημήτρης Σούνδιας

Comments are closed.