Η Ένωση Γονέων αλληλέγγυη σε Τουρκικό και Συριακό λαό

0
271

Κάλεσμα στο σύνολο των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων απευθύνει η Ένωση Γονέων του Δήμου Καλλιθέας προκειμένου να σταθούν αλληλέγγυοι στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.

Πιο συγκεκριμένα η Ένωση Γονέων ξεκινά τη συλλογή από είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, γάλα σκόνη, χειμερινά ρούχα, είδη προσωπικής υγιεινής κλπ) τα οποία θα διαθέσει μέσω της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής προς τις συγκεκριμένες περιοχές που «χτυπήθηκαν» από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας δείχνοντας την αλληλεγγύη της στον Τουρκικό και Συριακό λαό συλλέγει βοήθεια για τους συνανθρώπους μας που έπληξε ο καταστροφικός σεισμός στα γειτονικά μας κράτη.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων της πόλης μας να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια μας και να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης.

Τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα σε σκόνη κονσέρβες ζυμαρικά όσπρια κ.λπ.)

Κλινοσκεπάσματα

Ζεστά χειμερινά ρούχα

Είδη προσωπικής υγιεινής παιδιών και ενηλίκων

Επειδή όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη πρέπει να είναι ίσοι, επειδή οι συνάνθρωποι μας δοκιμάζονται, επειδή οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας αναλαμβάνει να προωθήσει ότι υλικό μαζευτεί από τους συλλόγους των σχολείων μας στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής και εκεί θα προωθηθούν στους συνανθρώπους μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Σε τέτοιες στιγμές δίνουμε το σπουδαιότερο μάθημα στα παιδιά μας, που δεν είναι άλλο από αυτό της αλληλεγγύης!

Η συλλογή θα γίνει στα γραφεία μας ( Ελευθερίου Βενιζέλου 156)

Δευτέρα 13/2/2023 από τις 4:30μ.μ έως και τις 6:30μ.μ

Τετάρτη15 /2/2023 από τις 4:30μ.μ έως και τις 6:30μ.μ

Δευτέρα 20/2/2023 από τις 4:30μ.μ έως και τις 6:30μ.μ

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Γεν. Γραμματέας Βασιλική Κολυβίρα 6936123676
Ειδ. Γραμματέας Όλγα Γιαννίκου 6945805601

Comments are closed.