Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.: Αναστολή όλων των αγώνων σε πρωταθλήματα, κύπελλο, τουρνουά και φιλικά μέχρι 9/11

0
482

Με ανακοίνωση της η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής προχώρησε στην αναστολή κάθε αθλητικής αγωνιστικής δραστηριότητας τόσο από τα πρωταθλήματα και το κύπελλο όσο και από φιλικούς αγώνες και τουρνουά προκειμένου να προστατευθούν οι αθλούμενες και οι αθλούμενοι από την εξάπλωση της πανδημίας.

Η αναστολή των δραστηριοτήτων ξεκίνησε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 και θα ισχύσει μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2020 όπου και θα εξεταστεί και πάλι η κατάσταση.

Η Ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ

Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλούμενους και αθλούμενες των σωματείων της δύναμής της αποφάσισε να αναστείλει τη διεξαγωγή των αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων και των αγώνων Κυπέλλου από την Τρίτη 27η Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 9η Νοεμβρίου.

Επίσης αναστέλλεται για το ανωτέρω χρονικό διάστημα και κάθε αθλητική δραστηριότητα (φιλικοί αγώνες και αδειοδοτημένα από αυτήν τουρνουά στα οποία μετέχουν ομάδες της Ένωσης).

Με δεδομένη την κατάσταση και τα υγειονομικά προβλήματα στα όρια της Ένωσης που επηρεάζουν σοβαρά την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων και παρακολουθώντας τις εξελίξεις πάντοτε εναρμονιζόμενοι με τα εξαγγελθέντα κυβερνητικά μέτρα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση σε 14 μέρες και για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».

Comments are closed.