Ε.Π.Ο.: Αναζητείται ποδόσφαιρο… Αύριο η κρίσιμη συνεδρίαση της SL2 για αναδιάρθρωση;;;;;

0
479

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη Super League 1 και της απόφασης για την διατήρηση του αριθμού των ομάδων στις 14 και για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, η Ε.Π.Ο. για μια ακόμη φορά «έστριψε» και δεν πήρε καμμία απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με το σύνολο των αναδιαρθρώσεων και στις πιο κάτω κατηγορίες.

Η αναβλητικότητα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, γνωστή τα τελευταία χρόνια, αφήνει σε αγωνία ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας καθώς παράγοντες προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές δεν γνωρίζουν για το πότε που και πως θα αγωνίζονται την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Στα κάγκελα οι παράγοντες που δεν μπορούν τέλος Ιουλίου να προχωρήσουν μεταγραφές, αποδεσμεύσεις αλλά και το μπάτζετ που θα χρειαστεί να διαθέσουν.

Στα κάγκελα και οι προπονητές που δεν γνωρίζουν κατηγορία, αντιπάλους, ημερομηνίες έναρξης προετοιμασίας αλλά και πρωταθλήματος.

Στα κάγκελα και οι ποδοσφαιριστές που έχουν μιλήσει με ομάδες και δεν υπογράφουν καθώς δεν γνωρίζουν αν αυτές θα αγωνίζονται σε κάποια κατηγορία η οποία μπορεί να μην πληρεί τις αγωνιστικές τους απαιτήσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο COVID-19 έχει προσβάλει για τα καλά το Ελληνικό Ποδόσφαιρο το οποίο νοσεί στις ΜΕΘ των ορέξεων των «αρχόντων» που το διαφεντεύουν με την κυβέρνηση να απουσιάζει από το πεδίο των εξελίξεων. Και μην πει κάποιος για το αυτοδιοίκητο γιατί τα «κουμάντα» μόνο η Ε.Π.Ο. δεν τα κάνει.

Στις διαφαινόμενες εξελίξεις έρχεται Δ.Σ. της Super League 2, την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, στο οποίο θα συζητηθεί το «όχι» της SL1, και παράλληλα να αποφασιστεί το τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα (Super League 2 και Football League), μετά την απόφαση της μεγάλης κατηγορίας να μην γίνει αναδιάρθρωση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η διευρυμένη Β Εθνική των δύο ομίλων να προκριθεί, ανεξαρτήτως του «μπλόκου» της αναδιάρθρωση της Super League 1.

Ωστόσο το ρεπορτάζ κάνει λόγο για μια ήδη ενημέρωση της Ε.Π.Ο προς την Super League 2 όπου γίνεται λόγος για αναδιάρθρωση των κατηγοριών από την Super League 1 και κάτω αλλά με δεδομένα που θα εξασφαλίζουν τις ισορροπίες μεταξύ των κατηγοριών.

Η τελική απόφαση και πάλι θα πρέπει να ληφθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. η οποία παλινδρομεί μεταξύ των θέλω και των πρέπει των «αόρατων» παρεμβάσεων που μπορεί να υπάρχουν στην φαντασία κάποιων αλλά ωστόσο υπάρχουν.

Γ.Μ.


Comments are closed.