Ε.Ε.Ε.ΕΚ.Καλλιθέας: Ξεκίνησε ένα μοναδικό Καλοκαιρινό παζάρι με τις δημιουργίες των μαθητών

0
790

Ένα παζάρι με ξεχωριστή σημασία και γεμάτο από μοναδικές δημιουργίες των μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής ΕΚπαίδευσης Καλλιθέας (Μαντζαγριωτάκη 12, Καλλιθέα) ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 από τις 17:00 έως τις 21:00 και θα παραμείνει για όλους όσους θελήσουν να το επισκεφτούν μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.

Πρόκειται για το Καλοκαιρινό παζάρι στο οποίο οι φίλοι και οι επισκέπτες του θα εντυπωσιαστούν με τις δημιουργίες των παιδιών του ΕΕΕΕΚ και είναι σίγουρο πως θα θελήσουν να τις κάνουν δικές τους.

Οι επισκέπτες του θα βρουν όμορφα δημιουργήματα από τους μαθητές του Εργαστηρίου καθώς στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για τις ανάγκες του παζαριού, υπάρχουν Παιχνίδια, Καδράκια, Σουβέρ, Λικέρ, Αρωματικά σαπουνάκια, Μαγνητάκια, Μαρμελάδες, Γλυκά του κουταλιού, Τσίπουρο, Κρασιά, Κεραλοιφές, διάφορα διακοσμητικά, προϊόντα Περιποίησης σώματος και αρωματικά χώρου και είναι μερικά από τα προϊόντα που εκτίθενται στο φετινό Καλοκαιρινό Παζάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα εκθέματα είναι φτιαγμένα με μεράκι από τα εργαστήρια του σχολείου και με την απόλυτη συμβολή των παιδιών.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του Καλοκαιρινού Παζαριού 

Comments are closed.