ΕΣΚΑΝΑ: Αλλαγή σκυτάλης – Νέος πρόεδρος ο Κίμωνας Γκιουλιστάνης

0
365

Ο Κίμωνας Γκιουλιστάνης ως τώρα αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ,  με ψήφους 34 έναντι 21 του ως τώρα γεν. γραμματέα Γιώργου Νικολάκη, εξελέγη πρόεδρος της Ένωσης στις χθεσινές αρχαιρεσίες.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α) ο 51χρονος δικηγόρος Κίμωνας Γκιουλιστάνης είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της Ένωσης που ιδρύθηκε μετά από πρωτοβουλία του αείμνηστου Πέτρου Καπαγέρωφ το 1995 και βρήκε άξιους συνεχιστές τους Γιάννη Παλλάτο και Βαγγέλη Λυμπεράτοόπου δημιούργησαν μια από τις πιο σημαντικές Ενώσεις του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο νέος και ηλικιακά πρόεδρος έχει υπηρετήσει το άθλημα ως παίκτης φορώντας την φανέλα του Α.Ο. ΑΕΤΟΥ Καλλιθέας καθώς και των Α.Ο. ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, Α.Ο. ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ Παλαιάς Κοκκινιάς, ΠΕΙΡΑΙΚΟ Αθλητικό Σύνδεσμο, Α.Ο. ΕΡΜΗ Πειραιά, Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ Πειραιά/Μοσχάτου και τώρα καλείται να συνεχίσει να το υπηρετεί από μια σημαντικότατη θέση με την προοπτική την περαιτέρω ανάπτυξη του στην περιοχή της Νότιας Αττικής.

 Σε ότι αφορά τον έτερο υποψήφιο για την προεδρία της ΕΣΚΑΝΑ κ. Νικολάκη στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ξεπέρασε το 25% των ψήφων και εξελέγη επίσης μέλος του Δ.Σ. 

Οι σταυροί των ψηφοδελτίων των σωματείων που είχαν σχεδόν ολοκληρωτική παρουσία σε επίπεδο συλλόγων που έχουν μπει στο μητρώο της ΓΓΑ και είχαν δικαίωμα ψήφου κατά σειρά εκλογής έχουν ως εξής : 

Μακρυγιάννης 42

Λίγγος 36 

Κιοσές  33

Λιβιεράτος  29

Παπαχρήστου  29 

Πρέκας  25

Φραγκούλης 24 

Κανδύλη 22 

Στεργίου 21 
                               

Αναπληρωματικά Μέλη             

Σκουλιδάς 19 –  Παπασωτηρίου 19  –  Μαράντης 19  – Λουκάς 18 – Κοκκινάκης 15  –  Λουκή 8  – Δημητρίου

Μετά από την τελεσθείσα κλήρωση που πραγματοποιήθηκε  για τις θέσεις των αναπληρωματικών μελών που ισοψήφισαν με 19 σταυρούς, τις θέσεις καταλαμβάνουν κατά σειρά:  1)Παπασωτηρίου, 2) Μαράντης και 3) Σκουλιδάς . 

Comments are closed.