Επεισοδιακό Δ.Σ. και «παράθυρο» για επιστροφή στα γήπεδα στις 11/3

Τι κι αν υπήρξαν «μάχες» στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δ.Σ., τι κι αν ο πρόεδρος της SL2 φάνηκε αδύναμος και ανίσχυρος να δώσει λύσεις στα προβλήματα των ΠΑΕ, της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η είδηση βρίσκεται στο ότι πλέον υπάρχει φως στο τούνελ για επιστροφή των ομάδων στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, εν μέσω αντεγκλήσεων και μεμονωμένων υπερβολικών αντιδράσεων μεταξύ ιδιοκτητών ΠΑΕ ακούστηκε ότι ως πιθανή ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2 σε 1ο και 2ο όμιλο μπορεί να γίνει στις 11 Μαρτίου.

Επι της ουσίας η επιστροφή στην ενεργό δράση άρχισε να φαίνεται ορατή αμέσως μετά τη συνάντηση της ειδικής επιτροπής, που είχε ορίσει το Δ.Σ. της δεύτερης λίγκας, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η 5μελής επιτροπή, στην οποία μετέχει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Athens Kallithea FC Βίκτωρ Τσιολέκας, αμέσως μετά τη συνάντηση της με τον κ. Αυγενάκη μίλησε ανοιχτά για ελλιπή ενημέρωση από την πλευρά του προεδρείου της SL2 γεγονός που οδήγησε λανθασμένα στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Comments are closed.