Επαγγελματικό Επιμελητήριο & Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας κοινή περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Καλλιθέας…

0
963

Σε «εκστρατεία» διανομής δωρεάν υγειονομικού υλικού (αντισηπτικά και μάσκες) που πραγματοποίησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, συμμετείχε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας.

Η κοινή αντιπροσωπεία επισκέφθηκε εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Καλλιθέας. Οι καταστηματάρχες εξέφρασαν την αγωνία τους για την επόμενη μέρα, από την επανεκκίνηση της αγοράς, αναμένοντας πιο ουσιαστική στήριξη από το κράτος προκειμένου και οι ίδιοι να βάλουν «πλάτη», καθώς οι μικρομεσαίες τους επιχειρήσεις αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την ανάκαμψη της οικονομίας.

Σε δήλωση του ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Νίκος Γρέτζελος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου λέγοντας: «Το ΕΕΑ και σήμερα βρέθηκε στην αγορά της Καλλιθέας, δίπλα στους επαγγελματίες. Ακούσαμε τις αγωνίες και τα προβλήματα που έχουν, τους τονώσαμε το ηθικό, μοιράσαμε μάσκες και αντισηπτικά. Από τις συνομιλίες που είχαμε με τους καταστηματάρχες, το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι ότι ο τζίρος είναι μεν πτωτικός αλλά υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον. Ο αγώνας των μικρομεσαίων επαγγελματιών συνεχίζεται, είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε, μαζί δίνουμε τον κοινό αγώνα για την επιβίωση των επιχειρήσεων».

Την κοινή περιοδεία του ΕΕΑ και του ΕΣΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο εμπορικό κέντρο της Καλλιθέας, συνόδεψαν η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Δήμητρα Νάνου, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος» Μανώλης Κωστάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας Ανδρέας Αναστόπουλος, ο Γ.Γ. Μιχάλης Νικολαράκος και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου κ. Ζήσης Μελιδώνης.

Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νίκο Γρέντζελο, τον Β’  Αντιπρόεδρος Νίκος Κουγιουμτσής, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Μάνδρος και το μέλος του ΔΣ του ΕΕΑ και ΥπεύθυνοΣ ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Γιώργος Ζηκόπουλος.

Comments are closed.