Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Η επόμενη μέρα στους Ιδιωτικούς παιδικούς Σταθμούς λόγω Covid-19…

0
504

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνοντας το Webinar σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (ΠΑΣΙΠΣ), το οποίο παρακολούθησαν 600 επαγγελματίες του κλάδου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών η εντυπωσιακή συμμετοχή από όλη την Ελλάδα αποτυπώθηκε και στον έντονο διάλογο ανάμεσα στους συμμετέχοντες και στο πάνελ για τα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο. Θέματα που απαντήθηκαν σε μέγιστο βαθμό από τους ειδικούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου χαιρέτησε την εκδήλωση και αναφέρθηκε επισταμένα στα ζητήματα που «κυνηγάει» το Ε.Ε.Α. για λογαριασμό των μελών του. Περιέγραψε παραστατικά τις μάχες για να διορθωθούν κακώς κείμενα στα μέτρα που λαμβάνονται και τον δύσκολο δρόμο που περιμένει τις επιχειρήσεις αν δεν ληφθούν τώρα σημαντικά μέτρα για να τις διασώσουν.

Η κ. Μίνα Καστανιά Γιαζιτζόγλου, Πρόεδρος ΠΑΣΙΠΣ – Γραμματέας ΠΟΣΙΠΣ, και Πρόεδρος Επιτροπής Βρεφονηπιακών Σταθμών ΕΕΑ και ο κ. Γιώργος Ρούσσος, Μέλος ΠΑΣΙΠΣ – ΠΟΣΙΠΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ καλωσόρισαν τους εκατοντάδες συμμετέχοντες και οργάνωσαν την συζήτηση με τους ειδικούς επιστήμονες.

Στα φορολογικά και στα νομικά ζητήματα που απασχολούν τον Κλάδο παρέθεσαν τις απόψεις τους οι συνεργάτες του ΕΕΑ κ. Σουζάνα Κλημεντίδη και κ. Χριστίνα Μαννέ.
Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε η Παιδίατρος – Λοιμωξιολόγος ΕΟΔΥ κ. Ξανθή Δεδούκου η οποία έκανε μια εξαιρετική παρουσίαση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας που θα πρέπει να λάβουν οι παιδικοί σταθμοί την επόμενη ημέρα.
Μετά από απαίτηση μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων η κ. Δεδούκου διέθεσε την παρουσίαση (Power Point) σε όλους προς καλύτερη ενημέρωση τους.

Η παρουσίαση της Κας Δεδούκου σε εικόνες

Την εκδήλωση έκλεισε η διακεκριμένη ΨυχολόγΙος – Παιδοψυχολόγος κ. Αλεξάνδρα Καππάτου η οποία καθήλωσε το κοινό με την διάλεξή της για τα θέματα ψυχολογίας που προκύπτουν εντός της Κρίσης του Κορονοϊού στον Κλάδο των Ιδιωτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.
Εντυπωσιακή ήταν και

Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος του Ε.Ε.Α. κ. Γιώργος Φλωράς.

Comments are closed.