Εντυπωσιακή και πρωτοφανής ήταν η παρουσία των πολιτών της Καλλιθέας στο «ΠΑΛΑΤΑΚΙ»

0
626

Πλήθος κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία παραβρέθηκε, την Κυριακή 29/01/2023, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ».

Φίλοι, μέλη, εκπρόσωποι φορέων, Συλλόγων και απλοί άνθρωποι από όλες τις γειτονιές της πόλης αντάλλαξαν ευχές με τον Κώστα Ασκούνη, δηλώνοντας παράλληλα τη συμπόρευσή τους στη νέα χρονιά. 

Ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας φανερά ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και στη σύντομη ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Η συνεχής υποβάθμιση της Καλλιθέας έχει τη σφραγίδα της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Μία Δημοτική Αρχή ανίκανη να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολιτών. Μία Δημοτική Αρχή που αδιαφορεί για τα έργα υποδομής που έχει ανάγκη ο Δήμος. Και έθεσε το δίλημμα: «Θα αλλάξουμε την πόλη ή θα αφήσουμε να συνεχιστεί η παρακμή και η υποβάθμιση;».

Επίσης ανέφερε ότι: «Αυτό που απαιτείται σήμερα είναι μία προγραμματική συμφωνία, ένα νέο σύγχρονο σχέδιο για την πόλη, το οποίο θα στηρίζεται σε μία Νέα Μεγάλη Συμμαχία, η οποία θα ενώνει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις και αγκυλώσεις».

Ακόμη επεσήμανε ότι: «Παραμένει σταθερά προσηλωμένος στην αναγκαιότητα της ευρύτερης δυνατής συνεργασίας στη βάση ενός πλαισίου αρχών και αξιών και ενός προγραμματικού σχεδίου».

Συγκίνηση, αλλά και αναγνώριση της προσφοράς των φίλων και στελεχών της Δημοτικής Παράταξης έφερε η τιμητική απόδοση στις οικογένειες των εκλιπόντων Θοδωρή Ψαλιδόπουλου και Πέτρου Μαραγκού

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: 

Οι Βουλευτές Β3 Νοτίου Τομέα Αθήνας Τόνια Αντωνίου ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μουζάλας, Γιάννης Μπαλάφας, Ραλλία Χρηστίδου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και πρώην Υπουργός Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας από την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» Τιτή Ντολαπτσή.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθηνά Εξάρχου, Γιάννης Εμιρζάς, Κώστας Πολυχρονίδης, Παναγιώτης Γαλανόπουλος, Γιώργος Γερολυμάτος, Γιώργος Μαργωμένος, Ανέστης Φωτόπουλος, Βασίλης Παπαχρήστος, Νίκος Ηλιάδης, Παναγιώτης Γεωργούσης, Βασίλης Μπουκουβάλας και Γιώργος Φωτεινόπουλος, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Αγγελική Αθανασακοπούλου, Κώστας Αναστασιάδης, Αντώνης Τριανταφυλλίδης, Έμυ Φραντζεσκάκη, Στέλλα Ζερβού, Αντωνία Γρυπάρη, Δημήτρης Μωραΐτης και Αλεξία Γουργιώτη.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» Έλενα Αυγερινού, Θοδωρής Παπαθανασόπουλος, Δημήτρης Καψάλης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Νότιου Τομέα Αθήνας Στέφανος Ξεκαλάκης, Παύλος Χρηστίδης (Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής), Γιάννης Αμοιρίδης, Νικήτας Αναστόπουλος, Άρης Τσαμπίρας και ο Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης Πολύδωρος Συρίγος και υποψήφιος Βουλευτής. 

Ο Δ/ντής της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο υπεύθυνος δικαστικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Μαντζουράνης, ο Συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καλλιθέας Βασίλης Κίλιας, ο Θεόδωρος Κατσαρός Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νοτίου Τομέα, ο Μανώλης Βανδώρος Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νοτίου Τομέα.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Χρήστος Καραμάνος, ο Αντιδήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Θανάσης Ντερέκας, ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Γιάννης Χατζόπουλος και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας Γιάννης Κατσούρης.

Επίσης, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία φορέων και συλλόγων μεταξύ των οποίων: ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και Νίκος Κουγιουμτζής, ο πρώην Γενικός Γραμματέας της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ Γιάννης Φινοκαλιώτης, ο Πρόεδρος, ο Γεν. Γραμματέας και το μέλος του Δ.Σ. του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ανδρέας Αναστόπουλος, Μιχάλης Νικολαράκος και Ελένη Γρηγοριάδου, ο Πρόεδρος του ΝΟΤΚ Ανδρέας Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων «ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ» Θεόφιλος Καστανίδης και Γεωργία Χαριτίδου, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΝΤΟΥ «Αρχιστράτηγος Μιχαήλ» Κώστας Λαγγίδης, ο Πρόεδρος της «ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» Κώστας Μαρκουλάκης, η Πρόεδρος και η Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Ευαγγελία ΣτούγιουΠαναγούλια και Γιοβάννα Ευτυχιάδου, η Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νίνα Διακοβασίλη, η Ειδική Γραμματέας της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Όλγα Γιαννίκου, ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Γιώργος Φραγκιάς, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΦΑΡΟΥ ΤΥΦΛΩΝ Μαρία Τσεβελέκου και Γωγώ Ρουκουτάκη, η επίτιμη Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ Κική Μητσιώνη, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τατιάνα Ιορδανίδου, η Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, η Ειδική Γραμματέας, η Ταμίας και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠέΖΟ Στέλλα Γεωργίου, Παναγιώτης Ντάβαρης, Καίτη Κυπαρίση, Αθηνά Χατζηπέτρου και Νίκος Νικολόπουλος

ο Γεν. Γραμματέας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΩΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Πέτρος Παριανός, το μέλος της Πολιτιστικής Ομάδας «ΕΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Μαρία Αρτινιού, το μέλος του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Γιώργος Ξένος, η Πρόεδρος της ΚΥΨΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Θέμις Αγγελοπούλου, ο Πρόεδρος του KALLITHEA FUTSAL Θάνος Μαντίκος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του ΣΥΠ-ΟΤΕ Σταύρος Σκληβάκος και Πέτρος Τζώρτζης, το μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής Ε.Ι.Ο. Παντελής Παυλίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ» Νάντια Αβιτίδου, ο Πρόεδρος του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ Παναγιώτης Τζιράκης, η εκπρόσωπος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ» Αγγελική Αθανασακοπούλου, η Πρόεδρος του Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΓΑΠΗΣ «ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ» Ευθυμία Λυμπέρη, η Πρόεδρος του ΑΕΙΡΟΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Αναστασία Στεφάνου, κ.ά.

Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η Καλλιθεάτισσα δημοσιογράφος Αννίτα Ανδρεατίδου

Comments are closed.