Εμφατική επικράτηση Ικάρου που διέλυσε τον Άρη Αμφιάλης!

0
515

φωτό αρχείου

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, του 2ου ομίλου της Α κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά, Ο Ίκαρος Καλλιθέας, επικράτησε με 4-1 του Άρη Αμφιάλης και πέτυχε έτσι, την 13η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα.

ρεπορτάζ    Ιάσονας Τσίλης

Το φιλμ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στην αναμέτρηση, με το πόδι πατημένο στο γκάζι και απείλησαν μόλις στο 2′ λεπτό, με κεφαλιά του Συρμά, από το ύψος της μικρής περιοχής. Έξι λεπτά αργότερα, έπειτα από έναν εξαιρετικό ομαδικό συνδυασμό, ο Καλέλα βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο τελείωμα. Οι Καλλιθεάτες, λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματα του στο 11’, όταν ο κορυφαίος παίκτης του στον αγώνα, Θεοδοσίου αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και χωρίς να έχουν… πατήσει περιοχή, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 34’, όταν μετά φάση διαρκείας, η άμυνα του Ίκαρου αδράνησε και ο Αναστασίου Γ., σημάδεψε σωστά, από κοντινή απόσταση. Οι οικοδεσπότες ωστόσο, πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Στο 40’ ο Θεοδοσίου ανατράπηκε καθαρά από τον Κουλούρη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλέλα, ο οποίος ευστόχησε και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ίκαρος έριξε ταχύτητα, ήλεγξε το ρυθμό του παιχνιδιού και δεν επέτρεψε στον Άρη να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση. Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση έλαβε χώρα στο 65′, όταν ο σκόρερ των φιλοξενούμενων Αναστασίου Γ., δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Ηλιάδη. Η ομάδα της Καλλιθέας, «καθάρισε» το παιχνίδι στο 84’, με τον Ναυπλιώτη να πετυχαίνει ένα σπάνια ομορφιάς γκολ, με μια βολίδα από τα 25 μέτρα. Το «κερασάκι στην τούρτα», έβαλε ο Θεοδοσίου στο 91′ με ωραίο διαγώνιο τελείωμα μέσα από την περιοχή, γράφοντας το τελικό 4-1.

Ο Ίκαρος παρέμεινε στην τέταρτη θέση, φτάνοντας τους 45 βαθμούς, ενώ ο Άρης στους 25 βαθμούς και στην 10η θέση.

Το φύλλο αγώνα

Α.Ε. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ  4 – 1

Διαιτητές: Ζησιμόπουλος Δ, Κεφαλιάκος Κ, Κατσάνας Λ  

Σκόρερ: Καλελά (28′, 42′ πέναλτι), Ναυπλιώτης (82′), Θεοδοσίου (89′) – Αναστασίου Γ. (34′)

Α.Ε. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  (Κώστας Παπουτσής)

Ηλιάδης, Μαγουλάς Π., Τσαρούχας(84′ Νταβουλτζόπουλος), Ναυπλιώτης, Σύρμας, Πλέσσας, Λημίτσιος(84′ Σαμουρκασίδης), Σεϊτανίδης(50′ Γραίος), Καλελά(84′ Παρέλλης), Θεοδοσίου, Τριμήτσης(66′ Μαγουλάς Χ.).

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ

 Κουλούρης, Ζαχαρίου(60′ Γκόλγκαρης), Αναστασίου Γ.(78′ Κλήνης), Αναστασίου Δ., Βαζαίος, Καραντινός(46′ Μπαλόπητος), Ζευγολατάκος, Πρεβεζιάνος, Σάνκα, Ούγκρης(60′ Γεωργιάδης), Καραπατάκης.

Comments are closed.