Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας: Νέο Δ.Σ. – Ποιοι εκλέγονται – 1ος σε σταυρούς ο Ανδρέας Αναστόπουλος

0
695

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας και ανέδειξαν νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο, εκπροσώπους στην Ομοσπονδία και Ελεγκτική Επιτροπή.

Οι Καλλιθεάτες έμποροι και επαγγελματίες που είναι μέλη του ΕΣΚ συμμετείχαν μαζικά στην εκλογική διαδικασία και lανέδειξαν τους εκλεκτούς τους για τη νέα θητεία του Διοικητικού τους Συμβουλίου.

Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης αναδείχθηκε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδρέας Αναστόπουλος που έλαβε 150 σταυρούς τριάντα περισσότερους από το δεύτερο Γιώργο Περδίκη που επίσης είναι ο αντιπρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ..

Στα θετικά η συμμετοχή νέων μελών που έθεσαν υποψηφιότητα και βρήκαν ανταπόκριση από τους συναδέλφους τους εμποροεπαγγελματίες πετυχαίνοντας την εκλογή τους στο νεοεκλεγέν Δ.Σ..

Τα νέα μέλη που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά στο Δ.Σ. του ΕΣΚ είναι ο Νεκτάριος Βεκρής με 81 ψήφους, η Σοφία ΠατσούρηΟδυσσέας ΓρίβαςΝίκος Ηλιάδης με 56 ψήφους καθώς και Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας Νίκος Ηλιάδης με 57 ψήφους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα 

.

Comments are closed.