Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας: «Λευκή Νύχτα» πριν τις καλοκαιρινές εκπτώσεις

0
1634

Για 2η συνεχομένη χρονιά ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας (ΕΣΚ), σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, την στήριξη του Συλλόγου Πολιτισμού και Εθελοντισμού Ζωής Όραμα (ΠέΖΟ)  και του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας,  διοργανώνει την εκδήλωση «#ΚΑΛΛΙΘΕΑ, #ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ, #ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» (ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ). 

Η εκδήλωση που μέσα από την ενίσχυση, τη στήριξη και την τόνωση της τοπικής αγοράς θα προσφέρει και στους καταναλωτές εκπτώσεις που θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους να κάνουν τα ψώνια τους διασκέδαση, μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων που ξεκινούν τρεις μέρες μετά (10 Ιουλίου 2023).

Οι καταναλωτές, και όχι μόνο, που θα απολαύσουν έναν περίπατο στη «Λευκή νύχτα» της 7ης Ιουλίου 2023 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μουσικές μπάντες πνευστών, τους ξυλοπόδαρους, face painting, τα διάφορα μουσικά events αλλά και μαθήματα σκάκι.

Όπως αναφέρει και στο μήνυμα του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας Ανδρέας Αναστόπουλος «...η αγορά της Καλλιθέας,  αποτελεί  σημαντικό σταυροδρόμι, είναι σημείο αναφοράς των νοτίων προαστίων και παραμένει ένα από τα πιο “ζωντανά” μέρη της πόλης μας…».

«…Σας καλούμε να αγκαλιάσετε τις προσπάθεια μας, να γιορτάσετε μαζί μας και να απολαύσετε τις αγορές σας διασκεδάζοντας με ανοιχτά καταστήματα έως και τις 12 τα μεσάνυχτα !».

Comments are closed.