ΕΛ.ΑΣ.: οι ώρες κοινής ησυχίας, και τι ισχύει…🤫

0
349

Οι ώρες κοινής ησυχίας εν μέσω κορωναιού δεν ξέρουμε πόση αξία έχουν όταν όλοι μας είμαστε σχεδόν ολόκληρα 24ωρα «κλεισμένοι» στα σπίτια μας.

είναι μια ιδιαίτερα… πονεμένη ιστορία! Για την οποία ο καθένας μας έχει να διηγηθεί κάποιο περιστατικό που οι κανονισμοί πήγαν… περίπατο. Όλοι μας θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο… προσεκτικοί και να σεβόμαστε τις ώρες κοινής ησυχίας.

Η Ελληνική Αστυνομία  ωστόσο ως ωφείλει, με ανακοίνωση της ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με την αλλαγή στις ώρες κοινής ησυχίας.
Παράλληλα με συχνές αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Twitter, η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει ότι με βάση σχετική διάταξη, ως ώρες κοινής ησυχίας ορίζονται:

– Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.Κ

– Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.

Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 ΣεπτεμβρίουΧειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου. Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Προς τούτο οι πολίτες δύνανται να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών.

Comments are closed.