Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.: Στο σχολικό συγκρότημα Αγ. Νικολάου το εκλογικό κέντρο για την ψηφοφορία

0
336

Οι εκλογές του Προέδρου και των Μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 8.00 μ.μ.

Η διαδικασία των εκλογών περιλαμβάνει ταυτόχρονα δύο ψηφοφορίες σε δύο διαφορετικές κάλπες, μία για την εκλογή του Προέδρου και μία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί στα καθορισθέντα εκλογικά τμήματα όπως ορίστηκαν με απόφαση της ΚΕΦΕ και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα www.syriza.gr .

 

Σε κάθε εκλογικό τμήμα θα υπάρχουν δύο διαφορετικές κάλπες, μία για την εκλογή του Προέδρου και μία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Διευκρινίζεται ότι για όσους έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο για την κάλπη εκλογής προέδρου, προς διευκόλυνση τους, θα υπάρχουν τμήματα με μια μόνο κάλπη, όπου αυτό έχει καταστεί δυνατό.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Με έγκριση της ΚΕΦΕ μπορεί να δοθεί παράταση στη διαδικασία ψηφοφορίας. 

Που θα γίνει η ψηφοφορία στην Καλλιθέα

Σύμφωνα με την απόφαση της ΚΕΦΕ τα μέλη του ΣΥΡΙΣΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο Δήμο Καλλιθέας θα μπορέσουν να προσέλθουν στο Σχολικό Συγκρότημα του Αγίου Νικολάου, και πιο συγκεκριμένα στο 10ο Γυμνάσιο Καλλιθέας (Ελ. Βενιζέλου 175).

Comments are closed.