Εκλογές Κ.Ο.Ε.: Ο Νίκος Σκανδαλάκης στο πλευρό του Σπύρου Γιαννιώτη

0
872

Μια ακόμη ισχυρή προσθήκη στο ψηφοδέλτιο «Νέο Κύμα» του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη στην προσπάθεια του να διεκδικήσει την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), αποτελεί η υποψηφιότητα του μέλους του ΔΣ και εφόρου του τμήματος υδατοσφαίρισης (πόλο) του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. αντιδημάρχου Καλλιθέας Νίκου Σκανδαλάκη.

Η υποψηφιότητα του Νίκου Σκανδαλάκη μαζί με αυτές της Ολυμπιονίκη στο πόλο Βούλας Κοζομπόλη, του Θοδωρή Μουστακαρία παλαίμαχο πρωταθλητή και κυπελλούχο στο πόλο με τον Εθνικό Πειραιώς αλλά και τις υποψηφιότητες παραγόντων ιστορικών σωματείων στην κολύμβηση (Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Π. Φάληρο, ΧΑΝΘ, Βόλο κ.α.) ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο το ψηφοδέλτιο του Σπύρου Γιαννιώτη που πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές στην Ομοσπονδία που θα γίνουν στις 28 Μαρτίου 2021.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Νίκος Σκανδαλάκης, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ευχαρίστησε τόσο τον επικεφαλής της παράταξης «Νέο Κύμα» Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη όσο και τα μέλη, για τηνεμπιστοσύνη που έδειξαν προς τον ίδιο.

Η ανάρτηση του Νίκου Σκανδαλάκη στο Facebook

Comments are closed.