Εκθέτει το ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ η στάση του Γ. Σμέρου που αρνήθηκε το ψήφισμα συμπαράστασης

Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής της νέας εποχής του Νίκου Ανδρουλάκη η στάση του υποψήφιου Βουλευτή στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, μέλους της ΚΠΕ του κινήματος και άμεσος συνοδοιπόρος του Γιώργου Πατούλη, μετά την αποστασιοποίηση του από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, τραυματίζει «θανάσιμα» τα νέα ήθη που «ευαγγελίζεται» ο φέρελπις  πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο συγκεκριμένος «ανεξάρτητος» Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής καταψήφισε την πρόταση για συζήτηση του ψηφίσματος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο οποίο αναφερόταν στη στήριξη του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας στη «δίωξη» που άσκησε ο εισαγγελέας μετά τη μήνυση που είχε υποβάλλει πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας και επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής».

Αναμφίβολα πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου «δημοκρατικής» ευαισθησίας απόφαση του ιδίου που ταυτίστηκε απόλυτα με την επίσης «δημοκρατική» ευαισθησία του επικεφαλής της διοικούσας της Περιφέρειας Αττικής που επίσης ταυτίστηκαν με τις «δημοκρατικές»  θέσεις και απόψεις των ακροδεξιών περιφερειακών συμβούλων, τους οποίους ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου τους άφηνε να καθυβρίζουν όσους θέλησαν να γίνει η συζήτηση για την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης υπέρ των Δημοτικών Συμβούλων Καλλιθέας. 

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως η «κάλυψη» του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον κ. Σμέρο κατακρίθηκε και μέσω του διαδικτυακού  ειδησεογραφικού πόρταλ www.ieidiseis.gr/news στις 30/01/2023 και στη στήλη παραπολιτικά όπου διαβάσαμε ότι:

«Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Γιάννης Σγουρός, υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του δυο καλά παιδιά και βοήθησε να εκλεγούν στο περιφερειακό συμβούλιο κιόλας.
Αλλά μετά τις εκλογές βρήκαν καλύτερο για τους ιδίους να εγκαταλείψουν το ψηφοδέλτιο που τους ανέδειξε και να προσχωρήσουν στην ομάδα του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη. Προφανώς, αν έβγαινε ο Σγουρός θα έμεναν μαζί του.
Συμβαίνει. Αλλά αυτό όπου υπερβαίνει τη φαντασία είναι ότι την Κυριακή ανακοινώθηκε ότι και οι δυο, αφού έκαναν όλες τις δουλειές του Πατούλη στις ψηφοφορίες, βρήκαν θέση ως υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ:
Ο Θαν. Βαθειώτης στη Δυτική Αττική και ο Γιάννης Σμέρος στην Ανατολική.
Ρουσφέτια στον Πατούλη κάνει ο Ανδρουλάκης, ή δεν είχε ιδέα τι συμβαίνει γύρω του. Αλλιώς, γιατί να αναβαθμίσει δυο αποστάτες, από τον πρώην περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ και ήδη υποψήφιο (σ.σ. ανεξάρτητο) εκ νέου;

Comments are closed.