Εκδήλωση – Ενημέρωση για τα κόκκινα δάνεια απόψε στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας

0
1052

Στο κλίμα των ημερών κινείται η πρωτοβουλία της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής – Κώστας Ασκούνης» που διοργανώνει εκδήλωση – ενημέρωση για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας των δανειοληπτών.

Η σημαντική εκδήλωση που γίνεται στη σκιά της απόφασης του Αρείου Πάγου που τάσσεται υπέρ των funds και των servicers, πραγματοποιείται απόψε, Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Φιλαρέτου & Κρέμου).

Στο πάνελ των ομιλητών εκτός από τον πρώην Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη θα βρίσκονται τόσο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός όσο και το μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΑ Δημήτρης Λυριτσής και η οικονομολόγος Αναστασία Σαπουνά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με πρόσφατη απόφαση του έχει ταχθεί σταθερά και έμπρακτα στο πλευρό των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας είτε των ευάλωτων δανειοληπτών είτε καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας (αποχή από πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της πρώτης κατοικίας, παρέμβαση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της νομιμοποίησης των εταιριών διαχείρισης απαιτήσεων κλπ).

Η πρόσκληση της εκδήλωσης

Comments are closed.