Ειδικό Σχολείο: Παρέμβαση ζητούν οι εργαζόμενοι για ελλείψεις και παραλείψεις… Αγνοούν στο Δήμο το έγγραφο…

0
406

Με επιστολή τους οι εργαζόμενοι στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, η οποία υπογράφεται από 31 άτομα,  επισημαίνουν ελλείψεις που εντόπισαν στο κτίριο και ζητούν να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα τόσο για την ασφάλεια των παιδιών όσο και των εργαζομένων.

 Η επιστολή έχει παραλήπτες τον Σύλλογο Διδασκόντων του Ειδικού Δημοτικού και του Ειδικού Νηπιαγωγείου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον ΣΕΠΕ Καλλιθέας, τον Δήμο Καλλιθέας, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας και τον ΣΕΕΠΕΑ.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 31 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Μέχρι την ώρα που δημοσιοποιήθηκε το ρεπορτάζ της διαδικτυακής εφημερίδας «Νέα Καλλιθέα», στο Δήμο Καλλιθέας αγνοούσαν την ύπαρξη της συγκεκριμένης επιστολής. Αντίθετα κάνουν λόγω για επιστολή – ενημέρωση από τον διευθυντή και την προϊσταμένη του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας, η οποία έχει κοινοποιηθεί τόσο προς τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής ΠΕ Γιώργο Καλαμπαλίκη όσο και προς τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κώστα Καλογερόπουλο, από τους οποίους επίκειται να οριστεί άμεσα συνάντηση για να δρομολογηθούν οι όποιες δυνατές παρεμβάσεις στο κτιριακό συγκρότημα.

Ωστόσο και με δεδομένο ότι η επιστολή των εργαζομένων έχει ήδη φθάσει στα γραφεία των δημοτικών παρατάξεων θεωρείται βέβαιο ότι το θέμα θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του, πληροφορίες κάνουν λόγω για 15 Ιουλίου., όπου αναμένεται να υπάρξουν παρεμβάσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Comments are closed.